II.2) Описание 1
|
|
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 55000000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG411
Център за развитие на човешките ресурси и регионални инициативи | Ежедневно обслужване на Ресторант – 120 места, в Центъра за развитие на човешките ресурси и регионални инициативи (ЦРЧРРИ), като се осигури необходимия брой персонал – 1 бр. управител, 3 бр. барман-сервитьори, 1 бр. готвач, 2 бр. помощник готвачи, 2 бр. общи работници. Работното време на ресторанта е всеки работен ден от 8,00 часа до 20,00 часа. При възникване на необходимост ресторантът да работи през почивни и празнични дни, това ще се удостоверява с протокол, подписан между двете страни и ще се заплаща средно дневно възнаграждение. Изисквания към изпълнението на поръчката При изпълнение на обществената поръчка Изпълнителят следва: 1. да организира посрещането, настаняването, обслужването и изпращането на клиентите с висока култура; 2. да разработва менюта и предлага на служителите и гостите на ЦРЧРРИ разнообразна и вкусна храна; 3. съвместно с домакина на ЦРЧРРИ да разработва нови рецепти, съгласно утвърден за ползване рецетурник; 4. да спазва утвърдената технология на производство на готварска продукция и рецептите за състава, количеството и качеството на вложените продукти; 5. да контролира влаганите продукти при приготвянето на ястията и следи за грамажа им в готов вид; 6. да спазва задължителните санитарни, ветеринарни и фитосанитарни хигиенни изисквания и условията за производство и търговия с качествени и безопасни храни според изискванията на Закона за храните. Всички актове и глоби за неспазване на тези изисквания са за сметка на Изпълнителя; 7. да носи пълна отговорност по ежедневното осигуряване на храна независимо от метеорологичните условия; 8. да организира поддържането на чистота и ред в салона за хранене, кухнята, бара, подготвителните помещения, складове, санитарни възли и пространството пред ресторанта; 9. да следи за поддържането и добросъвестно използване на кухненската посуда, оборудването и инсталираните машини и съоръжения. Носи финансова отговорност при допуснати липси, аварии и повреди по вина на персонала, като своевременно съставя констативни протоколи за изброените обстоятелства; 10. да представя на домакина на ЦРЧРРИ заявки за доставка на продукти, съобразно заявените мероприятия, като не допуска презапасяване. Бракуването на продукти с изтекъл срок на годност, е за сметка на Изпълнителя, когато е допуснато залежаване на същите и не са предприети съответните действия за влагането им в употреба; 11. да приема хранителните продукти съвместно с домакина на ЦРЧРРИ, като не се допуска приемане на продукти с изтекъл срок на годност и без сертификат за качество; 12. да съхранява хранителните продукти съгласно изискванията на Закона за храните; 13. в края на всеки месец, съвместно с домакина на ЦРЧРРИ, да извършва инвентаризация на наличните хранителни продукти и стоки, като всички установени липси и излишъци са за сметка на Изпълнителя; 14. да гарантира професионалната компетентност на служителите; 15. да обезпечи служителите си с подходящо работно облекло и лични предпазни средства; 16. да осигури подходящо обучение и инструктажи по безопасност и здраве при работа в съответствие със спецификата на индивидуалното работно място и на професията на служителите, ангажирани при изпълнение на поръчката, като поема всички разходи за провеждането им; 17. да гарантира доброто здравословното състояние и периодични профилактични прегледи на служителите; 18. да отстрани от екипа, изпълняващ поръчката лице, по отношение на което е получил оплакване в писмен вид от страна на Възложителя; 19. да не променя броя на обслужващия персонала, независимо от това дали са налице обективни и субективни причини, като наличие на отпуски, болнични, напускане на работници и др.; 20. да осигури стриктно спазване на фирмената политика на Възложителя от страна на служителите си по отношение на външен вид, работно облекло и поведение, спрямо посетителите в ресторанта; 21. да извършва качествено, в срок и с грижата на добрия търговец задълженията си по предмета на договора, като осъществява пряк контрол върху | |
ДА |
Професионалната компетентност на персонала, на който е възложено изпълнението на поръчката 30
|
|
70
|
|
|
II.2.6) Прогнозна стойност 120000 BGN (за рамкови споразумения или динамични системи за покупки - прогнозна обща максимална стойност за цялата продължителност на тази обособена позиция)
|
II.2.7) Продължителност на поръчката, рамковото споразумение или динамичната система за покупки 12
|
II.2.9) Информация относно ограничение за броя на кадидатите, които ще бъдат поканени (с изключение на открити процедури)
или  / 
|
II.2.10) Информация относно вариантите
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.12) Информация относно електронни каталози НЕ
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|