III.1.3) Технически и професионални възможности
НЕ
Участникът да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнение на поръчката. по т.1 - Удостоверяване: При подаване на офертата обстоятелството се декларира в съответната част от eЕЕДОП, Част: Критерии за подбор, раздел В: Технически и професионални способности, с посочване на номер и дата на Удостоверението за регистрация на обект, орган на издаване, наименование и адрес на обекта, наименование на юридическото или физическото лице на когото е издадено удостоверението, обхват на удостоверението, като се посочат групите храни В хипотезата на чл.67, ал.5 от ЗОП възложителят може да изиска от участниците по всяко време да представят всички или част от документите, на които участникът се позовава в ЕЕДОП. Доказване: При сключване на договора, участникът избран за изпълнител следва да представи Декларация за инструменти, съоръжения и техническо оборудване, които ще бъдат изполвани за изпълнение на поръчката, съобразно декларираното в еЕЕДОП. по т.2- Удостоверяване: При подаване на офертата обстоятелството се декларира в съответната част от eЕЕДОП, Част: Критерии за подбор, раздел В: Технически и професионални способности, с посочване на вида на техническото оборудване, вкл. регистрационен номер, основание за ползване – собствено или наето, номер и дата на документите за собственост и/или документи удостоверяващи основането за ползване от участника, № и дата на удостоверението за регистрация на транспортното средство и информация за групите храни, за които е регистрирано. В хипотезата на чл.67, ал.5 от ЗОП възложителят може да изиска от участниците по всяко време да представят всички или част от документите, на които участникът се позовава в ЕЕДОП. Доказване: При сключване на договора, участникът избран за изпълнител следва да представи Декларация за инструменти, съоръжения и техническо оборудване, които ще бъдат изполвани за изпълнение на поръчката, съобразно декларираното в еЕЕДОП.
Минимално ниво и за двете обособени позиции: 1.Участникът да разполага с поне един обект за производство, съхранение и/или търговия с храни, притежаващ валидно удостоверение за регистрация на обекта съгласно чл. 12 от Закона за храните, издаден от съответния компетентен орган. Обхватът на удостоверението за регистрация трябва да е съобразен с вида продукти, предмет на обществената поръчка по съответната обособена позиция. Само за обособена позиция № 1 2. Участникът да разполага с минимум един брой хладилно транспортно средство, регистриранo в Областна дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) за превоз на хранителни продукти от група месо и месни продукти, мляко и млечни продукти, риба, рибни продукти и други морски продукти, яйца и яйчни продукти, замразени храни.
|