III.1.3) Технически и професионални възможности
НЕ
Участникът да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнение на поръчкта. - по т.1 -Удостоверяване: При подаване на офертата обстоятелството се декларира в съответната част от eЕЕДОП, Част: Критерии за подбор, раздел В: Технически и професионални способности, с посочване на вида на техническото оборудване, т.9, вкл. регистрационен номер, основание за ползване – собствено или наето, номер и дата на документите за собственост и/или документи удостоверяващи основането за ползване от участника, № и дата на удостоверението за регистрация на транспортното средство, вписано в списъка на превоз на хранителни продукти. В хипотезата на чл.67, ал.5 от ЗОП възложителят може да изиска от участниците по всяко време да представят всички или част от документите, на които участникът се позовава в ЕЕДОП. Доказване: При сключване на договора, участникът избран за изпълнител следва да представи Декларация за инструменти, съоръжения и техническо оборудване, които ще бъдат изполвани за изпълнение на поръчката, съобразно декларираното в еЕЕДОП. -по т.2 -Удостоверяване: При подаване на офертата обстоятелството се декларира в съответната част от eЕЕДОП, Част: Критерии за подбор, раздел В: Технически и професионални способности, т.9 с посочване на номер и дата на Удостоверението за регистрация на обект, орган на издаване, наименование и адрес на обекта, наименование на юридическото или физическото лице на когото е издадено удостоверението, обхват на удостоверението, като се посочат групите храни В хипотезата на чл.67, ал.5 от ЗОП възложителят може да изиска от участниците по всяко време да представят всички или част от документите, на които участникът се позовава в ЕЕДОП. Доказване: При сключване на договора, участникът избран за изпълнител следва да представи Декларация за инструменти, съоръжения и техническо оборудване, които ще бъдат изполвани за изпълнение на поръчката, съобразно декларираното в еЕЕДОП.
1. Участникът да разполага с минимум два броя собствен или нает транспорт за превоз на хранителни продукти, удостоверени с разрешително за превоз на хранителни продукти. 2.Участникът да разполага с поне един обект (собствен и/или нает) за производство, съхранение и/или търговия с храни, притежаващ валидно удостоверение за регистрация на обекта съгласно чл. 12 от Закона за храните, издаден от съответния компетентен орган. Обхватът на удостоверението за регистрация трябва да е съобразен вида продукти, предмет на обществената поръчка.
|