III.1.3) Технически и професионални възможности
НЕ
1. Участникът следва да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с предмета на поръчката за последните три години, считано от датата на подаване на офертата. Под сходни дейности, се разбират услуги по приготвянето и предоставянето на топла храна; 2. Участникът следва да разполага с персонал, с определена професионална компетентност за изпълнение на поръчката, а именно - двама готвачи, с най-малко средно специално образование по специалността, както и минимум две години професионален опит; 3. Участникът следва да разполага с обект за приготвяне на храна, в който ще се извършва приготвянето на храната, отговарящ на действащите санитарно – хигиенни изисквания, притежаващи документи за регистрация в съответствие с чл. 12 от Закона за храните, намиращ се на територията на Община Рудозем; 4. Участникът следва да докаже, че ще има на разположение най-малко един обект на територията на гр. Рудозем, обл. Смолян, един обект на територията на с. Чепинци, Община Рудозем, един обект на територията на с. Елховец, Община Рудозем, където ще се осъществяват дейностите по предоставянето на храната.
Участниците следва да: 1. Декларират в Единния европейски документ за обществени поръчки, част IV Критерии за подбор, буква В: Технически и професионални способности, т. 1б), чрез изброяването в списък, услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на сумите, датите и получателите, независимо дали са публични или частни субекти. 2. Декларират в Единния европейски документ за обществени поръчки, част IV Критерии за подбор, буква В: Технически и професионални способности, т. 6), чрез списък, броя/поименно и професионалната квалификация на персонала, с които разполагат за изпълнение предмета на настоящата обществена поръчка. 3. Декларират в Единния европейски документ за обществени поръчки, част IV Критерии за подбор, буква В: Технически и професионални способности, т. 9), че разполага с обект за приготвяне на храна, в който ще се извършва приготвянето на храната, отговарящ на действащите санитарно – хигиенни изисквания, притежаващи документи за регистрация в съответствие с чл. 12 от Закона за храните, като посочи номера на Удостоверението за регистрация на съответния обект. 4. Декларират в Единния европейски документ за обществени поръчки, част IV Критерии за подбор, буква В: Технически и професионални способности, т. 9), че ще има на разположение най-малко един обект на територията на гр. Рудозем, обл. Смолян, един обект на територията на с. Чепинци, Община Рудозем, един обект на територията на с. Елховец, Община Рудозем, където ще се осъществяват дейностите по предоставянето на храната, чрез посочване на конкретните обекти и основанието за ползване на същите.
|