III.1.3) Технически и професионални възможности
НЕ
1.Участниците трябва да имат опит в изпълнението на поръчката. 2.Всеки участник да има разработена и внедрена система за анализ и контрол на критични точки НАССР система за управление на безопасността на храните или еквивалент. 3. Участниците трябва да разполагат персонал с професионална компететност за изпълнението на поръчката. 4. Участниците да разполагат с техническо оборудване необходимо за изпълнение на поръчката. 4.1.Участниците да разполагат с минимум 2/два/ броя специализирани транспортни средства/собствени или наети/ за изпълнение на поръчката, които са регистрирани в БАБХ. 4.2. Участникът следва да разполага с минимум 1/един/ брой собствен или нает обект /помещение/ за раздаване или консумиране на място на храна, с осигурен достъп за хора с увреждания, обслужващ потребителите на ДСП-диабетично болни лица. Обектът следва да бъде ситуиран в централна градска част, 1-ва или 2-ра зона на гр. Асеновград, с оглед осигуряване на лесен достъп на потребителите на услугата, значителна част, от които са хора с увреждания. Забележка: Относно изискванията за минимум 1/един/ брой собствена или наета база за приготвяне на храна, регистрана от Българска агенция по безопасност на храните /БАБХ/ за обект тип - кухня – майка с дейност кетъринг и минимум 1/един/ брой собствен или нает обект /помещение/ за раздаване или консумиране на място на храна, с осигурен достъп за хора с увреждания, обслужващ потребителите на ДСП-диабетично болни лица, Възложителят ще приеме наличието на един общ обект, отговарящ обединено на всички посочени изисквания.
1. Участниците трябва успешно да са изпълнили минимум една услуга, с предмет и обем идентичен или сходен с предмета на поръчката, през последните 3/три/ години, считано от датата на подаване на офертата. За идентични или сходни услуги с предмета на поръчката, следва да се разбира услуги свързани с приготвяне и доставка на храна в готов вид. Участникът декларира съответствието с посочения критерий за подбор чрез попълване на ЕЕДОП в част IV. „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“, за доставкте, които са идентични или сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената услуга /референции, публични регистри, удостоверения/ 2.Всеки участник да има разработена и внедрена система за анализ и контрол на критични точки НАССР система за управление на безопасността на храните или еквивалент. Участникът декларира съответствието с посочения критерий за подбор чрез попълване на ЕЕДОП в част IV. „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“ информация за тези обстоятелства и сертификат удостоверяващ, че има внедрена НАССР система или еквивалент. За доказване на изискването се представя валиден сертификат, удостоверяващ, че участникът има внедрена НАССР система или еквевалент. 3. Участниците трябва да разполагат с минимум 1 /един/ специалист по лечебно хранане или диетолог, който да притежава необходимата квалификация и умения, както и с екип от експерти, които да изпълняват професионално и качествено поръчката, включително и специалисти, отговарящи за контрола на качеството, както и с квалифициран персонал за изпълнение на поръчката.При подаване на офертата участникът декларира съответствието с посочения критерий за подбор чрез попълване на ЕЕДОП в част IV. „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“. Възложителят изисква от участника, да предостави списък на персонала, който ще изпълнява поръчката, в който е посочена професионалната компетентност на лицата. 4. Участниците да разполагат с техническо оборудване необходимо за изпълнение на поръчката. 4.1. Участниците трябва да разполага минимум с 2 /два/ броя специализирани транспортни средства /собствени или наети/ за изпълнение на поръчката, които са регистрирани в БАБХ или в РИОКОЗ (до влизането в сила на ЗБАБХ).Участникът декларира съответствието с посочения критерий за подбор чрез попълване на ЕЕДОП в част IV. „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“.За доказване на изискването се представя валиден документ за регистрация в БАБХ на транспортното средство. 4.2. Участникът следва да разполага с минимум 1/един/ брой собствен или нает обект /помещение/ за раздаване или консумиране на място на храна, с осигурен достъп за хора с увреждания, обслужващ потребителите на ДСП-диабетично болни лица. Обектът следва да бъде ситуиран в централна градска част, 1-ва или 2-ра зона на гр. Асеновград, с оглед осигуряване на лесен достъп на потребителите на услугата, значителна част, от които са хора с увреждания. Забележка: Относно изискванията за минимум 1/един/ брой собствена или наета база за приготвяне на храна, регистрана от Българска агенция по безопасност на храните /БАБХ/ за обект тип - кухня – майка с дейност кетъринг и минимум 1/един/ брой собствен или нает обект /помещение/ за раздаване или консумиране на място на храна, с осигурен достъп за хора с увреждания, обслужващ потребителите на ДСП-диабетично болни лица, Възложителят ще приеме наличието на един общ обект, отговарящ обединено на всички посочени изисквания.
|