Предмет на обществената поръчка: „Извършване на диетично хранене на нуждаещите се граждани на територията на район „Северен”– община Пловдив», обособено в три позиции: |
|
85310000 |
|
|
Предмет на обществената поръчка: „Извършване на диетично хранене на нуждаещите се граждани на територията на район „Северен”– община Пловдив», обособено в три позиции: - Обособена позиция №1:“Диетично хранене - кв. „Гагарин”; - Обособена позиция №2: „Диетично хранене - кв. „Кършияка”; - Обособена позиция №3: „Диетично хранене - кв. „Захарна Фабрика” |
II.1.6) Информация относно обособените позиции
|
|
II.1.7) Обща стойност на обществената поръчка (без да се включва ДДС)
84375 BGN (Моля, посочете общата стойност на обществената поръчка. За информация относно индивидуални поръчки, моля, използвайте раздел V) |
или |
/ които са взети предвид |
(за рамкови споразумения - обща максимална стойност за цялата продължителност) |
(за динамични системи за покупки - стойност на поръчката/ите, която/които не е/са включена/и в предишни обявления за възлагане на поръчки) |
(за поръчки, базирани на рамкови споразумения; ако това се изисква - стойност на поръчката/ите, която/които не е/са включена/и в предишни обявления за възлагане на поръчки) |
|
|
II.2) Описание 1
Извършване на диетично хранене на нуждаещите се граждани на територията на район „Северен”– община Пловдив», |
№1:“Диетично хранене - кв. „Гагарин" |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 85310000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG421
район Северен | Средствата за дейността се определят, съгласно приетия от Общински съвет – Пловдив, Бюджет на Община Пловдив, за съответната година. С Решение № 215, на Общински съвет – Община Пловдив, взето с протокол № 13 от 11.07.2019г. е утвърден и размерът на режийните разноски, които се осигуряват от Бюджета на Община Пловдив, и той е определен в рамките на 1.35 лв. режийни на човек за един храноден. Храненето в диетичните столове е целогодишно и ежедневно - в работните дни. |
II.2.5) Критерии за възлагане
ДА |
Време за извършване на храненето 40
|
Критерий, свързан с разходи 1 20 |
|
Разнообразие на предложените ястия 60
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Извършване на диетично хранене на нуждаещите се граждани на територията на район „Северен” - община Пловдив”, обособено в три позиции: |
№ 2: „Диетично хранене - кв. „Кършияка |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 85310000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG421
гр.Пловдив | Средствата за дейността се определят, съгласно приетия от Общински съвет – Пловдив, Бюджет на Община Пловдив, за съответната година. С Решение № 215, на Общински съвет – Община Пловдив, взето с протокол № 13 от 11.07.2019 г. е утвърден и размерът на режийните разноски, които се осигуряват от Бюджета на Община Пловдив, и той е определен в рамките на 1.35 лв. режийни на човек за един храноден. Храненето в диетичните столове е целогодишно и ежедневно - в работните дни. |
II.2.5) Критерии за възлагане
ДА |
Време за извършване на храненето 40
|
Критерий, свързан с разходи 1 20 |
|
Разнообразие на предложените ястия 60
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Извършване на диетично хранене на нуждаещите се граждани на територията на район „Северен” - община Пловдив”, обособено в три позиции: |
№ 3: „Диетично хранене - кв. „Захарна Фабрика” |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 85310000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG421
Район „Северен“ - община Пловдив | Средствата за дейността се определят, съгласно приетия от Общински съвет – Пловдив, Бюджет на Община Пловдив, за съответната година. С Решение №215, на Общински съвет – Община Пловдив, взето с протокол № 13 от 11.07.2019 г. е утвърден и размерът на режийните разноски, които се осигуряват от Бюджета на Община Пловдив, и той е определен в рамките на 1.35 лв. режийни на човек за един храноден. Храненето в диетичните столове е целогодишно и ежедневно - в работните дни. |
II.2.5) Критерии за възлагане
ДА |
Време за извършване на храненето 40
|
Критерий, свързан с разходи 1 20 |
|
Разнообразие на предложените ястия 60
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|