„Доставка на хранителни продукти за нуждите на звената на бюджетна издръжка при Община Кюстендил, по обособени позиции“ |
|
15000000 |
|
|
Обществената поръчка включва доставка на хранителни продукти за нуждите на звената на бюджетна издръжка при Община Кюстендил - Детски градини, Общинско предприятие "Ученическо хранене", ДЗСДЖП, Начално училище „Св.св. Кирил и Методий”, с. Раждавица, както и за Проект „Осигуряване на топъл обяд“ по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане. Количества по видове хранителни продукти са посочени в Приложение № 9 – Видове и количества хранителни продукти, неразделна част от документацията, като същите са прогнозни. ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ чрез определените лица от звената на бюджетна издръжка - крайни получатели, има правото да ги променя (увеличава или намалява) съобразно потребностите им. |
II.1.6) Информация относно обособените позиции
|
|
II.1.7) Обща стойност на обществената поръчка (без да се включва ДДС)
1123248.44 BGN (Моля, посочете общата стойност на обществената поръчка. За информация относно индивидуални поръчки, моля, използвайте раздел V) |
или |
/ които са взети предвид |
(за рамкови споразумения - обща максимална стойност за цялата продължителност) |
(за динамични системи за покупки - стойност на поръчката/ите, която/които не е/са включена/и в предишни обявления за възлагане на поръчки) |
(за поръчки, базирани на рамкови споразумения; ако това се изисква - стойност на поръчката/ите, която/които не е/са включена/и в предишни обявления за възлагане на поръчки) |
|
|
II.2) Описание 1
Хляб и хлебни изделия |
1 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15000000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG415
франко звената на бюджетна издръжка – крайни получатели | Предмета на обществената поръчкаще се извършва чрез периодични доставки, въз основа на писмени заявки, според нуждите на звената на бюджетна издръжка - крайни получатели. Количества по видове хранителни продукти са прогнозни и са посочени в Приложение № 9 Хляб Бял 0,750 кг-7020бр., Хляб Бял 0,370 кг-52555 бр.;Хляб Добруджа 0.650 кг по УС 03/2011-13390 бр.;Хляб Добруджа 0.750 кг -54151 бр.; Хляб Добруджа 0,830 кг. по УС 03/2011-15317 бр.; Пълнозърнест хляб 0.650 кг-34612 бр.; Банички 0.140 кг-3546 бр.;Сиренки 0.140 кг-864 бр.; Кифли 0.140 кг-1050 бр.;Козунак 0.500 кг-1352 бр.;Питки малки 0,120 кг.-1576 бр.; Замразени полуфабрикати от точени кори 0,060 кг. - по изискванията на Наредба 9/2011 на МЗХ ( доп. 2012г., изм.2015г., в сила от 03.11.2015г.)-16518 бр.; ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ чрез определените лица от звената на бюджетна издръжка - крайни получатели, има правото да ги променя (увеличава или намалява) съобразно потребностите им. |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз Проект „Осигуряване на топъл обяд“ по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, Операция тип 3: „Осигуряване на топъл обяд“
|
|
|
II.2) Описание 1
Мляко и млечни продукти |
2 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15000000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG415
адресите на звената на бюджетна издръжка - крайни получатели | Предмета на обществената поръчкаще се извършва чрез периодични доставки, въз основа на писмени заявки, според нуждите на звената на бюджетна издръжка - крайни получатели. Количества по видове хранителни продукти са прогнозни и са посочени в Приложение № 9 - Прясно мляко (краве) - 2,5 - 3% масленост - кутия л.-34262л.; Прясно мляко (краве)-3,6% масленост л.- 9089 л.; Прясно мляко(краве) - 2% масленост л.-1800 л.; Българско кисело мляко (краве)- 2,5% - 3% масленост по БДС 12:2010 - 0,400 кг-2568 кг;Българско кисело мляко (краве) - 3,6% масленост по БДС 12:2010 - 0,400 кг-36001 кг;Българско кисело мляко (краве)- 2% масленост по БДС 12:2010- 0,400 кг-13549 кг; Българско кисело мляко (краве) - 2% масленост - 0,200 кг по БДС 12:2010- 20000 бр.; Кисело мляко краве - 2% масленост -1200кг.; Бяло саламурено сирене (краве) -1864 кг; Българско бяло саламурено сирене (краве) - по БДС 15:2010 -5262 кг; Кашкавал (краве мляко) кг.-465 кг; Български кашкавал (краве мляко) - по БДС 14:2010-2679 кг.; Изв |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз Проект „Осигуряване на топъл обяд“ по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, Операция тип 3: „Осигуряване на топъл обяд“
|
|
|
II.2) Описание 1
Месо и месни продукти |
3 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15000000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG415
адресите на звената на бюджетна издръжка - крайни получатели | Предмета на обществената поръчкаще се извършва чрез периодични доставки, въз основа на писмени заявки, според нуждите на звената на бюджетна издръжка - крайни получатели. Количества по видове хранителни продукти са прогнозни и са посочени в Приложение № 9 -Кайма смес 40% телешко 60% свинско – замразена-1422кг;Пилета без вътрешности – охладени-25 кг ; Пилета без вътрешности – замразени-8516 кг; Пилешки бутчета – охладени-421кг ;Пилешки бутчета – замразени-2019кг ;Пилешко долно бутче – замразени-6531 кг ; Пилешко филе от гърди - замразени -3132 кг; Пилешка пържола – замразени-550 кг ;Телешко месо от бут без кост-332 кг; Свинско месо цял бут без кост- замразено-5000 кг; Свинско месо цял бут без кост- охладено-5000кг ; Свинско месо от бут без кост - шол – охладено-1030 кг; Свинско месо от бут без кост - шол – замразено-1030 кг; Свинско месо с кости – охлаедно-265 кг ;Свинско месо без кости – охладено-180 кг ; Карантия (свинска) – замразена-30 кг;Агнешко месо – охладено-72 кг ; Агнешки комп |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз Проект „Осигуряване на топъл обяд“ по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, Операция тип 3: „Осигуряване на топъл обяд“
|
|
|
II.2) Описание 1
Риба |
4 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15000000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG415
адресите на звената на бюджетнаиздръжка | Предмета на обществената поръчкаще се извършва чрез периодични доставки, въз основа на писмени заявки, според нуждите на звената на бюджетна издръжка - крайни получатели. Количества по видове хранителни продукти са прогнозни и са посочени в Приложение № 9 - Риба скумрия цяла ( чистена) -1064 кг;Риба скумрия - (филе)-4154кг; Риба бяла - (филе)-707 кг; Риба хек - (филе)-2763 кг; Риба мерлуза - (филе)-55 кг; Риба пангасиус - (филе)-4384 кг ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ чрез определените лица от звената на бюджетна издръжка - крайни получатели, има правото да ги променя (увеличава или намалява) съобразно потребностите им. |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз Проект „Осигуряване на топъл обяд“ по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, Операция тип 3: „Осигуряване на топъл обяд“
|
|
|
II.2) Описание 1
Яйца |
5 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15000000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG415
адрсите на звената на бюджетна издръжка - крайни получатели | Предмета на обществената поръчкаще се извършва чрез периодични доставки, въз основа на писмени заявки, според нуждите на звената на бюджетна издръжка - крайни получатели. Количества по видове хранителни продукти са прогнозни и са посочени в Приложение № 9 -Яйца клас А -размер L-175956бр. ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ чрез определените лица от звената на бюджетна издръжка - крайни получатели, има правото да ги променя (увеличава или намалява) съобразно потребностите им. |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз Проект „Осигуряване на топъл обяд“ по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, Операция тип 3: „Осигуряване на топъл обяд“
|
|
|
II.2) Описание 1
Зеленчукови и плодови консерви |
6 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15000000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG415
адресите на звената на бюджетна издръжка- крайни получатели | Предмета на обществената поръчкаще се извършва чрез периодични доставки, въз основа на писмени заявки, според нуждите на звената на бюджетна издръжка - крайни получатели. Количества по видове хранителни продукти са прогнозни и са посочени в Приложение № 9 - Паприкаш 0.680 кг-3472 бр.; Гювеч 0,680 кг-2199 бр.; Зелен грах 0.680 кг-7165 бр. ; Зелен фасул 0.680 кг-10313 бр.; Домати консерва 0,680 кг-24314 бр.; Доматено пюре 0,680 кг -216бр.; Доматено пюре 0,680 кг. - съгласно чл. 35 Раздел VIII от Наредба 9/16.09.2011-1002 бр.; Лютеница 0,560-0,580 кг-1095 бр.; Кисели краставички 0 ,680 кг-2113 бр.; Компот - праскови - 0,680 кг-1287 бр.; Компот с подсладител за диабетици 0,680 кг. -180бр.; Нектар -кутия съгласно чл. 35 Раздел VIII от Наредба 9/16.09.2011 -3224л.; Конфитюр 1 кг-159 кг.; Мармалад 1 кг.-60 кг.; Конфитюр с плодово съдържание над 60%- 0,560 кг-1876 кг.;Гъби консерва 0,680 кг-1974 бр.; Туршия 1,700-60 бр.; Печени чушки 0,680 кг -80бр.; Консерва царевица 0,340 кг-180 бр.; Лютениц |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз Проект „Осигуряване на топъл обяд“ по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, Операция тип 3: „Осигуряване на топъл обяд“
|
|
|
II.2) Описание 1
Пресни плодове и зеленчуци |
7 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15000000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG415
адресите на звената на бюджетна издръжка - крайни получатели | Предмета на обществената поръчкаще се извършва чрез периодични доставки, въз основа на писмени заявки, според нуждите на звената на бюджетна издръжка - крайни получатели. Количества по видове хранителни продукти са прогнозни и са посочени в Приложение № 9 -Домати-8391 кг.; Краставици-9769 кг.; Зеле прясно-11943 кг.; Картофи-32952 кг.; Кромид лук-13201 кг.; Праз лук-2134 кг.; Мокрови-8992 кг.; Чушки-2814 кг.; Зелен боб-140 кг.; Марули-319 кг.; Спанак-644 кг.;Пресен кромид лук -85 кг.;Тиквички-1820 кг.;Тикви-1360 кг.;Череши-805 кг.;Круши-1750 кг.;Пъпеши-5307 кг.;Праскови-2185 кг.; Дини-8393 кг.;Портокали -15670кг.; Банани-28201 кг.; Ябълки-34458 кг.; Киви-2645 кг.; Лимони-809 кг.; Магданоз-1251 кг.; Чесън -95 кг.;Пресен копър-372 кг.; Мандарини-7511 кг.; Сливи-720 кг.; Зеле кисело- 250кг.; Пресен чесън-50 кг.; Ягоди-75 кг.; Кайсии -660 кг.; Грозде -3524 кг.; Репички -12 кг.;Червено цвекло-130 кг.;Люти чушки-40 кг.; Нектарини-510 кг.;Грейпфрут-140 кг.; . ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ чрез определените лиц |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз Проект „Осигуряване на топъл обяд“ по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, Операция тип 3: „Осигуряване на топъл обяд“
|
|
|
II.2) Описание 1
Други хранителни продукти |
8 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15000000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG415
адресите на звената на бюджетна издръжка - крайни получатели | Предмета на обществената поръчкаще се извършва чрез периодични доставки, въз основа на писмени заявки, според нуждите на звената на бюджетна издръжка - крайни получатели. Количества по видове хранителни продукти са прогнозни и са посочени в Приложение № 9 -Захар пакет 1 кг-4441 кг.;"Рафинирана бяла захар" или "Екстра бяла захар" - пакет 1 кг. -5834 кг.;Пудра захар-138 кг.;Леща пакет 1 кг-3206 кг.;Зрял фасул пакет 1 кг-3820 кг.;Ориз пакет 1 кг-7134 кг.;Слънчогледово олио бутилка 1 л-1884л.;Рафинирано слънчогледово масло по Браншови стандарт 01/2016-12290л.;Макарони/макаронени изделия пакет 0,500 кг-3174 кг.; Спагети - пакет 0,500 кг-148 кг.;Пълнозърнести макарони пакет 0,500 кг-450 кг.; Фиде пакет 0,500 кг-887 кг.;Маргарин кутия 0,500 кг-500 кг.; Оцет бутилка 0,700 л-862 бр.; Сол пакет 1 кг.-1104 кг.;Сол йодирана - калиев йодат - пакет 1 кг. -787 кг.;Грис пакет 1 кг-1587 кг.;Жито- грухано пакет 0,500 кг-592 кг.;Нишесте пакет 0.080 кг-784 кг.;Нишесте без оцветители и ароматизанти - пакет |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз Проект „Осигуряване на топъл обяд“ по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, Операция тип 3: „Осигуряване на топъл обяд“
|
|
|