Доставка на хранителни продукти за нуждите на столовете на ЦСПП – гр. Варна и ЦСПП по ЦПЗН – гр. Варна при АМВР по предварителна заявка, по обособени позиции. |
|
15000000 UA01 |
|
|
Доставка на хранителни продукти за нуждите на столовете на ЦСПП – гр. Варна и ЦСПП по ПБЗН – гр. Варна при АМВР по предварителна заявка, по обособени позиции:1. Обособена позиция № 1 „Хляб, тестени и пресни сладкарски изделия“; 2. Обособена позиция № 2 „Мляко и млечни продукти“; 3. Обособена позиция № 3 „Месо и месни продукти“; 4. Обособена позиция № 4 „Плодове в пресен и консервиран вид“; 5. Обособена позиция № 5 „Зеленчуци в пресен и консервиран вид“; 6. Обособена позиция № 6 „Олио, оцет, варива, подправки и други хранителни продукти, невключени в обособени позиции“; |
II.1.6) Информация относно обособените позиции
|
|
II.1.7) Обща стойност на обществената поръчка (без да се включва ДДС)
1395807.40 BGN (Моля, посочете общата стойност на обществената поръчка. За информация относно индивидуални поръчки, моля, използвайте раздел V) |
или |
/ които са взети предвид |
(за рамкови споразумения - обща максимална стойност за цялата продължителност) |
(за динамични системи за покупки - стойност на поръчката/ите, която/които не е/са включена/и в предишни обявления за възлагане на поръчки) |
(за поръчки, базирани на рамкови споразумения; ако това се изисква - стойност на поръчката/ите, която/които не е/са включена/и в предишни обявления за възлагане на поръчки) |
|
|
II.2) Описание 1
Хляб, тестени и пресни сладкарски изделия |
1 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15600000 UA01
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
Столовете на ЦСПП - гр. Варна, бл. Ян Хуняди № 12А и ЦСПП по ПБЗН - гр. Варна, бул. Сливница № 159 | Прогнозното количество за двугодишен период за доставка на хляб, тестени и пресни сладкарски изделия е: Хляб бял нарязан 80 000 бр.; Фиде 600 кг; Макарони 900 кг; Грис 440 кг; Баници 9 000 бр.; Кифла с мармалад 10 000 бр.; Кроасани 18 000 бр.; Тесто 2 500 кг; Паста с карамел, шоколад или плодове 16 000 бр.; Еклер шокладов 12 000 бр.; Негърчета 14 000 бр.; Брашно 2 800 бр.; Тарталети с плодчета 8 000 бр.;Кренвиршка 5 200 бр. |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Мляко и млечни продукти |
2 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15500000 UA01
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
Столовете на ЦСПП - гр. Варна, бл. Ян Хуняди № 12А и ЦСПП по ПБЗН - гр. Варна, бул. Сливница № 159 | Прогнозното количество за доставка на мляко и млечни продукти за двугодишен период е: Прясно мляко (високомаслено) 10 000 л; Българско кисело мляко пълномаслено 45 000 бр.; Българско бяло саламурено сирене (без саламурата) 4 600 кг; Български кашкавал от краве мляко 7 000 кг; Кашкавалено роле с шунка 1 200 кг; Краве масло 34 000 бр.; Крема сирене 12 000 бр.; Топено сирене 8 000 бр.; Сладолед 5 000 бр.; Руска салата 800 бр.; Салата “Снежанка” 800 бр.; Кисело плодово мляко с парченца плод 35 000 бр. |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Месо и месни продукти |
3 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15100000 UA01
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
Столовете на ЦСПП - гр. Варна, бул.Ян Хуняди № 123А и ЦСПП по ПБЗН - гр. Варна, бул. Сливница № 159 | Прогнозното количество за двугодишен период за доставка на месо и месни продукти е: Кайма смес от свинско и говеждо месо /замразена/ 11 800 кг; Кренвирши свински 2 000 кг; Траен варено-пушен салам 3 600 кг; Луканков салам /свинско и говеждо месо/ 2 600 кг; Сурова наденица от свинско месо 3 400 кг; Пастет от свинско месо 9 000 бр.; Свински бут без кост (охладен) 14 000 кг; Свински врат без кост (охладен) 10 000 кг; Свински котлет (охладен) 5 000 кг; Телешки шол без кост (охладен) 4 000 кг; Кебапчета от свинско и говеждо месо 70 000 бр.; Кюфтета от свинско и говеждо месо 70 000 бр.; Русенско варено 4 000 бр.; Агнешки комплект (замразен) 1 400 кг; Пилешки бутчета (цели, замразени) 24 000 кг; Пилешки шишчета (замразени) 5 200 кг; Пилешко филе (замразено) 6 600 кг; Пилешки дробчета замразени 600 кг; Телешко шкембе (замразенo) 1 800 кг; Шунка (свинско месо) 2 000 кг; Варени и варено пушени малотрайни колбаси 500 кг. |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Плодове в пресен и консервиран вид |
4 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15300000 UA01
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
Столовете на ЦСПП - гр. Варна, бул.Ян Хуняди № 123А и ЦСПП по ПБЗН - гр. Варна, бул. Сливница № 159 | Прогнозното количество за доставка на плодове за двугодишен период е: Ябълки - 13000 кг.;Лимони 500кг; Портокали 3800кг; Банани 8000кг; Кайсии пресни 1300кг; Праскови пресни 3000кг; Дини пресни 8600кг; Пъпеши пресни 4600кг; Грозде прясно 3400кг; Тикви 3200кг; Мандарини 2800кг; Череши 2800кг; Ягоди 700кг; Круши пресни 1000кг; Компот от праскови 13200бр.; Конфитюр 50000бр. |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Зеленчуци в пресен и консервиран вид |
5 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15300000 UA01
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
Столовете на ЦСПП - гр. Варна, бул.Ян Хуняди № 123А и ЦСПП по ПБЗН - гр. Варна, бул. Сливница № 159 | Прогнозното количество за доставка на зеленчуци за двугодишен период е: Домати пресни 14000кг; Краставици пресни 12000кг; Зеле главесто прясно 14000кг; Тиквички пресни 2200кг; Пипер пресен 5000кг; Патладжан (син домат) 1400кг; Моркови пресни 4400кг; Картофи късни 30000кг; Картофи ранни пресни 5400кг; Лук кромид зрял 11000кг; Маслини 3000кг; Магданоз пресен на връзки 520кг; Целина прясна на връзки 320кг; Копър пресен на връзки 260кг; Лук пресен на връзки 160кг; Салати пресни 600кг.; Грах замразен 3200кг; Спанак (замразен) 1600кг; Печен пипер замразен 800кг; Лук чеснов зрял 460кг; Гъби пресни (култивирана печурка) 800кг; Доматено пюре 1600бр.; Домати консерва 14400бр.; Зелен фасул консерва 3200бр.;Кисели краставички стерилизирани 3200бр.; Лютеница едро смляна. 7000бр.; Гъби стерилизирани 4000бр.; Гювеч стерилизиран 1600бр.; Картофи бланширани 10000кг; Кисело зеле 1900кг; Мешана обикновена туршия 900кг. |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Олио, оцет, варива, подправки и други хранителни продукти, невключени в обособени позиции |
6 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15610000 UA01 15200000 15400000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
Столовете на ЦСПП - гр. Варна, бул.Ян Хуняди № 123А и ЦСПП по ПБЗН - гр. Варна, бул. Сливница № 159 | Прогнозното количество за доставка на олио, оцет, варива, подправки и други хранителни продукти, невключени в обособените позиции, за двугодишен период е: Слънчогледово олио 13000л; Оцет винен 1900бр.; Зрял фасул бял 3400кг; Леща 1400кг; Сол йодирана 2000кг; Червен пипер 1700бр.; Чубрица суха 250бр.; Чай билков 112000бр.; Ориз 4000кг; Черен пипер 900бр.; Джоджен сух 110бр.; Дафинов лист 60бр.; Кимион 30бр.; Канела 230бр.; Сода бикарбонат 260бр.; Захар кристална 5400кг; Захар пудра 70кг; Халва тахан 2700бр.; Нишесте десертно 5400бр.; Риба скумрия - филе 4400кг; Риба хек без глави 2600кг; Риба консерва скумрия 1500бр.; Яйца кокоши размер L 130000бр.; Майонеза 100бр.; Какао на прах 800бр.; Мед 20000бр.; Вино бяло обикновено 1480бр.; Боза 20000бр.; Вафли - шоколадови 33000бр.; Суха паста 37000бр.; Ванилия 10000бр.; Лимонена киселина 100бр.; Чили 300бр. |
II.2.5) Критерии за възлагане
НЕ |
|
|
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|