Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

20200612-О-01

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

12.06.2020 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 175263817

BG411, Комисия за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия, ул. Врабча № 1, За: Б. Борисов, България 1000, София, Тел.: 02 8004513, E-mail: b.borisov@comdos.bg, Факс: 02 8004500

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.comdos.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): https://www.comdos.bg/profil-na-kupuvacha/obyavi-na-obshtestveni-porachki/p/openPost/4962.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

69000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Абонаментно обслужване и ремонт (включително доставка на резервни части) на климатично – вентилационни системи в имотите на Комисията на ул. Врабча №1, гр. София и кв. Михайлово, гр. Банкя”

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

50730000

Описание:

Услуги по ремонт и поддържане на хладилни съоръжения


Срок за получаване на офертите

25/06/2020 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Офертите ще се отворят на 26.06.2020г. от 10.00 часа в сградата на КРДОПБГДСРСБНА, гр. София, ул. „Врабча” № 1. Отварянето на офертата е публично и на него могат да присъстват участниците в обществената поръчка или техни упълномощени представители при спазване на режима за достъп до сградата на КРДОПБГДСРСБНА. Друга информация (когато е приложимо): Източник на финансиране на обществената поръчка - планирани бюджетни средства на КРДОПБГДСРСБНА. Участниците трябва да представят оферта, която следва да отговаря на изискванията на ЗОП, ППЗОП и на документацията към обявата на възложителя. Офертата се изготвя по съдържащите се в документацията към обявата образци, публикувани на интернет страницата на възложителя. За да се запознаят участниците с особеностите на системите/марка, модел, вид, разположение, спецификата на системите и др./ – предмет на абонаментното обслужване и ремонт, заинтересованите лица задължително извършват оглед на съответните системи. Възложителят осигурява достъп до системите на представителите на участниците след предварителното им проучване и разрешен достъп. Огледите ще се извършват в работни дни от 10:00-16:00 часа, считано до деня предхождащ крайния срок за подаване на оферти. Участник, който не е извършил оглед на системите в сградите на КРДОПБГДСРСБНА се отстранява от участие. Възлагането на обществената поръчка е въз основа „икономически най-изгодна оферта” по критерия „ниво на разходите”, с показатели разписани в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите, съдържаща се в Раздел V от документацията за участие. Договорът се сключва с избрания изпълнител, след представяне на необходимите документи описани в Раздел I, т. 16 от документацията за участие.

Дата на изпращане на настоящата информация

22/06/2020  (дд/мм/гггг)