Версия за печат

BG-Кърджали

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

Ц1026-08-3

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

05.06.2020 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 1210825210074

BG425, НОИ - Териториално поделение - Кърджали, ул. Булаир 35, За: Мария Пачилова, България 6600, Кърджали, Тел.: 0361 66450, E-mail: kardzhali@nssi.bg, Факс: 0361 66440

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.noi.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): https://tenders-public.nssi.bg/tp/kar/2014/Forms/AllItems.aspx.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

600 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Настоящата обществена поръчка е за избор на консултант, който да изпълни всички дейности, свързани с дейността на строителния надзор и инвеститорски контрол по смисъла на ЗУТ в процеса на строително-монтажните работи (СМР) за осъществяване на оптична свързаност на административната сграда на адрес: гр. Кърджали на ул. „Раковска“ № 4 с Единната електронна съобщителна мрежа на държавната администрация. Срокът за изпълнение на договора е в съответствие със сроковете за изпълнение на дейностите в обществена поръчка с предмет: „Проектиране и изпълнение на СМР за осъществяване на оптична свързаност на административната сграда на адрес: гр.Кърджали на ул. „Раковска“ № 4 с Единната електронна съобщителна мрежа на държавната администрация за нуждите на ТП на НОИ - Кърджали”, публикувана на официалната електронна страница на НОИ, раздел „Профил на купувача“: https://tenders-public.nssi.bg/tp/kar/2014/Forms/AllItems.aspx. Срокът за изпълнение на договора е 15 (петнадесет) календарни дни, считано от датата на подписване на Протокол Образец 2а за откриване на строителната площадка, за което Възложителя ще уведоми Изпълнителя с възлагателно писмо, до датата на предаване на обекта на Възложителя от изпълнителя на строителството с подписан Констативен акт от типа Образец 15 за установяване годността за приемане на строежа без забележки. При спиране на строителството по нареждане на общински или държавен орган, или по обективни причини, за които Изпълнителя няма вина, срокът се удължава съответно с периода на спирането след подписване на Акт от типа образец 10 за установяване състоянието на строежа при спиране на строителството, съгласно Наредба № 3/ 31.07.2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

71521000

Описание:

Строителен надзор по време на строителството


Срок за получаване на офертите

22/06/2020 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

На основание чл.188, ал.2 от ЗОП е удължен първоначалния срок за подаване на оферти, съгласно раздел III от настоящата информация. Участниците трябва да представят оферта, която следва да отговаря на изискванията на ЗОП, ППЗОП и на Възложителя. Офертата се изготвя по приложените към обявата образци, публикувани на интернет страницата на Възложителя. Дата и час на отваряне на офертите: 23.06.2020 г. от 10:30 ч. в сградата на ТП на НОИ - Кърджали, ул. "Булаир" № 35.

Дата на изпращане на настоящата информация

17/06/2020  (дд/мм/гггг)