Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

18-00-189#1

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

13.05.2020 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000662776

BG411, „УНИВЕРСИТЕТСКА СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ОНКОЛОГИЯ” ЕАД, ул. Пловдивско поле 6, За: Теодора Трифонова-Найденова - юрисконсулт, България 1756, София, Тел.: 02 8076103, E-mail: ttrifonova@sbaoncology.bg, Факс: 02 8706321

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.sbaloncology.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://procurement.sbaloncology.bg/?q=page&idd=index.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

48752.58 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Настоящата обществена поръчка се провежда с цел сключване на договор за задължителни застраховки „Всички рискове: Имуществени вреди и прекъсване на дейността“, застраховка „Отговорност на лицата, които упражняват медицинска професия", застраховка „гражданска отговорност на автомобилистите“, застраховка „автокаско, с включена застраховка Злополука на местата/ лицата", подробно описани в Техническа спецификация – Приложение №1 и Приложение №2 към настоящата документация.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

66510000

Описание:

Застрахователни услуги


Срок за получаване на офертите

26/05/2020 , 16:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

На основание чл. 21, ал. 6 от ЗОП, услугите по Обособена позиция №3 „Застраховка гражданска отговорност на автомобилистите“ Обособена позиция №4 „Застраховка „автокаско“, с включена застраховка „злополука на местата/ лицата"“ Обособена позиция №5 „Застраховка електронно оборудване“ и Обособена позиция №6 „Застраховка за апаратура по проект „Джесика““ ще бъдат възложени по реда, валиден за индивидуалната им стойност – чл. 20, ал. 4, т. 3 от ЗОП (директно възлагане). Прогнозната стойност на обособените позиции не надхвърля 20 % от общата стойност на поръчката, както и сумата от 156 464 лв. без ДДС. Важно! В настоящата обществена поръчка, участниците могат да оферират обособени позиции № 1 Застраховка „Всички рискове: Имуществени вреди и прекъсване на дейността“ и Обособена позиция №2 „Застраховка професионална отговорност на лицата упражняващи медицинска професия“. Мотиви за неприлагане на стандартизиран проекта на договор за услуги Предвид обстоятелството, че настоящата обществена поръчка е с предмет, включващ застраховки с различно покритие, е невъзможно за целите на обществената поръчка да се използват единствено стандартизираните образци на договори, утвърдени със Заповед на министъра на финансите. Договорът за застраховка е специфичен и използването на голяма част от клаузите на Стандартизирания образец на договор за услуги е неприложимо в настоящия случай. Такива клаузи от посочения проект на договор са свързаните с изготвяне на график за изпълнение, Приемо-предавателен протокол за приемане на услугите, задължение за приемане на извършената работа от страна на Възложителя, предаване на извършеното от страна на Изпълнителя. При сключването на договора за застраховка, неразделна част от него е застрахователната полица, както и Общите условия на застрахователя към нея. Общите условия са специфични за всеки застраховател(Изпълнител) и същите следва да съответстват и да не противоречат на Техническата спецификация в документацията на обществената поръчка. Предвид специфичността на Общите условия, същите е невъзможно да бъдат включени в проекта на договора.

Дата на изпращане на настоящата информация

13/05/2020  (дд/мм/гггг)