Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП
Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти
Дата на публикуване на обявата на профила на купувача
Възложител
Обект на поръчката
Обща прогнозна стойност на поръчката
Предмет на поръчката
Кратко описание: Доставка на:
1. Хранителни продукти в готов за консумация вид;
2. Консумативи, необходими за сервиране на хранителните продукти на пътниците във въздухоплавателните средства (ВС) (посуда за еднократна употреба, салфетки и др.);
3. Измиване и съхранение на посуда за многократна употреба, собственост на Авиоотряд 28 и други услуги, свързани с доставката на кетъринг;
4. Алкохолни напитки;
5. Безалкохолни напитки и минерална вода;
6. Кетъринг ще се доставя за полетите на следните четири ВС:
6.1. Самолет Airbus A-319 национален регистрационен знак LZ-AOB;
6.2. Самолет Фалкон-2000 национален регистрационен знак LZ-OOI;
6.3. Хеликоптер МИ-8ПС национален регистрационен знак LZ-CAT;
6.4. Хеликоптер МИ-8Т национален регистрационен знак LZ-CAN.
7. Списък на номенклатурите за доставка на хранителни продукти, алкохолни напитки, безалкохолни напитки и консумативи са съгласно т.II Списък на номенклатурите за доставка на хранителните продукти, алкохолни напитки, безалкохолни напитки и консумативи от Технически спецификации (Списъка) - Приложение № 1 към обявата.
Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)
15800000
Описание:
Различни хранителни продукти
Срок за получаване на офертите
14/05/2020 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)
Информация относно средства от Европейския съюз
Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ
Друга информация
Офертите се отварят на публично заседание, на което могат да присъстват кандидатите или участниците в процедурата
или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване. Офертите ще бъдат отворени в сградата на Авиоотряд 28 на 15.05.2020г. от 10:30 ч.
Дата на изпращане на настоящата информация