Версия за печат

BG-Самоков

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

1011

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

10.03.2020 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000770086

BG412, МБАЛ-Самоков ЕООД, ГР . Самоков ул . Македония 49, За: Валентина Зафирова, България 2000, Самоков, Тел.: 0722 89288, E-mail: mbal_samokov@abv.bg, Факс: 0722 66068

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.mbal-samokov.com/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.mbal-samokov.com/procurement.html.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

69138.55 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Доставка на хранителни продукти, перилни препарати и консумативи по предварителна заявка за нуждите на МБАЛ-Самоков ЕООД за срок от 1/една/ година от сключване на договора.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

15000000

Описание:

Хранителни продукти, напитки, тютюн и свързани с него продукти


Срок за получаване на офертите

26/03/2020 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Срокът на доставка не може да бъде по-дълъг от 2 /два/ календарни дни от получаване на писмена заявка на Възложителя по факс или електронна поща. Остатъчният срок на годност на хранителни продукти, перилни препарати и консумативи е не по-малко от 80 % от целия им срок на годност. Участникът трябва да притежава Удостоверение за регистрация на обект по чл.12 от Закона за храните от БАБХ за извършване на съответните дейности, предмет на обществената поръчка, както и обектът да отговаря на изискванията на законодателството и разпоредбите на БАБХ, относно специфичните хигиенни правила за храните. Участникът трябва да има собствен или нает транспорт за целия срок на договора, удостоверен с разрешително за превоз на хранителни продукти. Задължително е участниците в процедурата, да оферират всички номенклатурни единици от обществената поръчка, т.е да се попълни всяко поле от 91 номенклатури. Неоферирането на някоя от номенклатурните единици в обществената поръчка е основание за отстраняване на участника от процедурата. Възложителят си запазва правото: да намалява и/или увеличава количествата според необходимостта от доставките. да не поръчва част от изброения продукти в техническата спецификация, ако не е възникнала необходимост от това; Всеки участник има право да представи само една оферта. Варианти не се приемат. Крайният срок за получаване на оферти е в срок до 26.03.2020г. до 17.00 часа. Офертите се представят за регистриране при техническия секретар на „МБАЛ-Самоков”ЕООД,гр.Самоков п.к.2000, ул.”Македония”№49. Да бъдат посочени адрес за кореспонденция,телефон,факс и електронна поща;Да бъде представена в запечатан непрозрачен плик с надпис: „Доставка на хранителни продукти, перилни препарати и консумативи по предварителна заявка за нуждите на „МБАЛ-Самоков”ЕООД” за срок от 1/една/ година от сключване на договора“. Отварянето на получените оферти ще се извърши на 27.03.2020г. от 11:30 часа в сградата на МБАЛ-Самоков ЕООД, гр.Самоков,ул.”Македония”49,ет.3-Рапортна зала. Договор за обществена поръчка не се сключва, когато са налице обстоятелствата по чл.112, ал.2 от ЗОП. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата,в която се извършва отварянето. Прогнозна стойност: 69 138,55 лв. без ДДС. Горепосочената прогнозна стойност се явява и максимална. Предложената от участника обща цена не може да надвишава горепосочената максимална стойност за изпълнение предмета на обществената поръчка. Ако участникът е предложил цена за изпълнение на обществената поръчка по-висока от посочената по - горе максимална стойност, офертата на участника се отстранява.

Дата на изпращане на настоящата информация

23/03/2020  (дд/мм/гггг)