Версия за печат

BG-Пловдив

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

28-EР-20-CR-У-З

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

23.03.2020 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 115552190

BG421, Електроразпределение Юг ЕАД, ул. Христо Г. Данов 37, За: Борислава Дончева - търговски въпроси; Мария Кирашка - технически въпроси, България 4000, Пловдив, Тел.: 032 304910;032 302262, E-mail: borislava.doncheva@evn.bg, Факс: 032 278500

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.еlyug.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): https://old.evn.bg/Za-nas/BuyersProfile.aspx.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

69987.7 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предоставяне на неуниверсални пощенски услуги (НПУ) за нуждите на Електроразпределение Юг ЕАД. В обхвата на куриерската услуга, която е неуниверсална пощенска услуга, съгласно Параграф 1, т. 18 от Допълнителните разпоредби на Закона за пощенските услуги /ЗПУ/ е включено: 1.Приемане, пренасяне и доставяне на вътрешни и международни пратки лично на получателя. 2.Предоставяне на допълнителни услуги. Специфичните технически изисквания към изпълнението на неуниверсалната пощенска услуга са подробно описани в Техническите изисквания на Възложителя – неразделна част от документацията за участие.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

64100000

Описание:

Услуги на националната поща, куриерски услуги


Срок за получаване на офертите

03/04/2020 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

При изпълнение на поръчката Изпълнителят е длъжен да спазва всички нормативни изисквания, свързани с данъци и осигуровки, закрила на заетостта и условията на труд, опазване на околната среда, които са в сила в Република България, и които са приложими към предоставяните услуги. Информация за изискванията, свързани с данъци и осигуровки, може да бъде получена от НАП. Информация относно условията за закрила на заетостта и условията на труд може да бъде получена от ИА „Главна инспекция по труда“. Информация относно условията за опазване на околната среда може да бъде получена от Министерство на околната среда и водите. От обществената поръчка ще бъде отстранен всеки участник, за когото се установи наличие на едно или повече от обстоятелствата по чл. 107 и чл. 192, ал. 1 от ЗОП. Съгласно чл. 35а, ал. 3 от ППЗОП, участник, който при поискване от страна на възложителя, не потвърди и/или не удължи срокът на валидност на офертата си се отстранява от участие. Офертите се подават в запечатана непрозрачна опаковка с ненарушена цялост, с надпис: Обществена поръчка № 28-EР-20-CR-У-З с предмет: Извършване на неуниверсална пощенска услуга за нуждите на Електроразпределение Юг ЕАД. Върху опаковката се отбелязва наименованието на участника(ако участникът е обединение, се посочват и участниците в обединението), адрес, лице за контакт, телефонен номер и по възможност факс и електронен адрес. Опаковката следва да съдържа следните документи: 1. Оферта (по образец). 2. При участници обединения, които не са юридически лица се представя и копие от документ, от който е видно: права и задължения, разпределение на отговорностите и дейностите, които ще изпълнява всеки член на обединението във връзка с настоящата поръчка 3. Документ за упълномощаване, когато лицето, което подава офертата, не е законният представител на участника; 4. Декларация по чл.192, ал.3 от ЗОП (по образец); 5. Техническо предложение (по образец); 6. Ценово предложение (по образец).

Дата на изпращане на настоящата информация

23/03/2020  (дд/мм/гггг)