Версия за печат

BG-Стара Загора

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

РД-10-897

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

30.12.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 123535874

BG344, УМБАЛ Проф. д-р Стоян Киркович АД, ул. Ген. Столетов 2, За: Силвина Христозова, България 6000, Стара Загора, Тел.: 042 605443, E-mail: mbalad_sz_zop@mail.bg, Факс: 042 601125

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://umbal-kirkovich.org/.

Адрес на профила на купувача (URL): https://bit.ly/2ZtWa6s.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

29800 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Пълният обхват на поръчката включва избор на изпълнител за доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация и гаранционна поддръжка на медицинско оборудване (операционна маса-1 бр. и операционни лампи - 2 бр.) и обучение на медицинските специалистиза работа с оборудването, необходимо дейността на Клиника по съдова хирургия и Клиника по акушерство и гинекология на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович" АД. Обществената поръчка е разделена на обособени позиции, подробно описани в техническата спецификация към утвърдената документация на възложителя.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

33100000

Описание:

Медицинско оборудване


Срок за получаване на офертите

15/01/2020 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Офертите се подавани в Деловодството на УМБАЛ „Проф. Д-р Ст. Киркович" АД, гр. Стара Загора лично или чрез пощенска или друга куриерска услуга с препоръчана пратка с обратна разписка, на адреса, посочен от Възложителя. Офертите на участниците трябва да са валидни 90 /деветдесет/ календарни дни, от датата, която е посочена като краен срок за получаване на офертите в обявлението за обществена поръчка. Офертите ще се отварят на 16.01.2020г. от 11:00ч. При отваряне на офертите могат да присъстват законните представители на участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на юридически лица с нестопанска цел. Отваряне и разглеждане на офертите ще се извърши в заседателната зала на административната сграда на УМБАЛ „Проф. Д-р Ст.Киркович" АД гр.Стара Загора, ул."Генерал Столетов" №. 2. Избраният изпълнител на обществената поръчка предоставя гаранция, която да обезпечава изпълнението на договора. Гаранцията е в размер на 5 % от стойността на договора. Гаранцията се предоставя в една от следните форми: 1. парична сума; 2. банкова гаранция; 3. застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя. Гаранцията за изпълнение под формата на парична сума се внася по банкова сметка на УМБАЛ "Проф. Д-р Стоян Киркович" АД - IBAN BG83FINV91501017145385 в BGN и банков код FINVBGSF при Първа инвестиционна банка АД - за суми в български лева. Банковата гаранция за изпълнение се издава в полза на УМБАЛ "Проф. Д-р Стоян Киркович" АД и съдържа условията, посочени в примерния образец към документацията за участие в процедурата. Възложителят указва, че на основание чл. 107, т. 2, буква „а“ ЗОП ще отстрани от участие участник, чиято ценова оферта надвишава посочената от Възложителя в техническата спецификация пределна обща стойност на обособена позиция. При наличие на основание по чл.54. ал.1 от ЗОП и чл. 55, ал.1, т.1 от ЗОП участниците в процедурата ще бъдат отстранявани от участие в нея. У частник, за когото са налице тези обстоятелства, може да представи доказателства, че е предприел мерки за надеждност по чл.56 от ЗОП.

Дата на изпращане на настоящата информация

30/12/2019  (дд/мм/гггг)