Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП
Дата на публикуване на обявата на профила на купувача
Възложител
Обект на поръчката
Обща прогнозна стойност на поръчката
Предмет на поръчката
Доставка на закуски за подпомагане храненето на децата от подготвителната група и учениците от I - IV клас за 2020г. на ОУ"захари Стоянов" Варна
Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)
15000000, 15100000, 15300000, 15500000, 15980000
Описание:
Хранителни продукти, напитки, тютюн и свързани с него продукти
Месо и месни продукти
Плодове и зеленчуци, преработени и консервирани
Млечни продукти
Минерални води и безалкохолни напитки
Срок за получаване на офертите
03/01/2020 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)
Информация относно средства от Европейския съюз
Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ
Друга информация
ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
1. Закона за храните
2. Наредба № 1 /26 януари 2016 г. за хигиената на храните
3. Наредба № 6 /10.08.2011 г. за здравословното хранене на децата на възраст от 3 до 7 години
4. Наредба № 9/16.09.2011 г. за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлагани в детските заведения и училищата
5. Наредба № 37/21.07.2009 г. за здравословното хранене на учениците
6. Наредба № 16/19.10.1984 г. за изискванията за качество и контрол за съответствие на пресни плодове и зеленчуци
7. Наредба № 5/09.02.2015 г. за определяне на максимално допустимите количества на някои замърсители в храните
8. Наредба № 8 от 4 декември 2018 г. за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлагани в детските заведения, училищните столове и обектите за търговия на дребно на територията на училищата и на детските заведения, както и към храни, предлагани при организирани мероприятия за деца и ученици
9. Наредба № 8/20.05.2011 г. за изискванията към използване на добавки в храните
10. Наредба № 16/ 19.10. 1984г. за хигиенните и ветеринарно-санитарните изисквания за съхраняване и използване на особено бързо-развалящите се хранителни продукти
11. Наредба № 21/15.10.2002 г. за специфичните критерии и изисквания за чистотата на добавките, предназначени за влагане в храни
Пълните изисквания и документация по процедурата са качени в сайта на училището : www.ou-zaharistoyanov.com
Дата на изпращане на настоящата информация