Версия за печат

BG-Варна

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

4

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

20.12.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000082218

BG331, ОУ Захари Стоянов, ж.к. Чайка, За: Тодорка Димитрова Колева, България 9005, Варна, Тел.: 052 301895, E-mail: zstoianow@mail.bg, Факс: 052 301897

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.ou-zaharistoyanov.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.ou-zaharistoyanov.com.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

67116 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Доставка на закуски за подпомагане храненето на децата от подготвителната група и учениците от I - IV клас за 2020г. на ОУ"захари Стоянов" Варна

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

15000000, 15100000, 15300000, 15500000, 15980000

Описание:

Хранителни продукти, напитки, тютюн и свързани с него продукти
Месо и месни продукти
Плодове и зеленчуци, преработени и консервирани
Млечни продукти
Минерални води и безалкохолни напитки


Срок за получаване на офертите

03/01/2020 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА 1. Закона за храните 2. Наредба № 1 /26 януари 2016 г. за хигиената на храните 3. Наредба № 6 /10.08.2011 г. за здравословното хранене на децата на възраст от 3 до 7 години 4. Наредба № 9/16.09.2011 г. за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлагани в детските заведения и училищата 5. Наредба № 37/21.07.2009 г. за здравословното хранене на учениците 6. Наредба № 16/19.10.1984 г. за изискванията за качество и контрол за съответствие на пресни плодове и зеленчуци 7. Наредба № 5/09.02.2015 г. за определяне на максимално допустимите количества на някои замърсители в храните 8. Наредба № 8 от 4 декември 2018 г. за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлагани в детските заведения, училищните столове и обектите за търговия на дребно на територията на училищата и на детските заведения, както и към храни, предлагани при организирани мероприятия за деца и ученици 9. Наредба № 8/20.05.2011 г. за изискванията към използване на добавки в храните 10. Наредба № 16/ 19.10. 1984г. за хигиенните и ветеринарно-санитарните изисквания за съхраняване и използване на особено бързо-развалящите се хранителни продукти 11. Наредба № 21/15.10.2002 г. за специфичните критерии и изисквания за чистотата на добавките, предназначени за влагане в храни Пълните изисквания и документация по процедурата са качени в сайта на училището : www.ou-zaharistoyanov.com

Дата на изпращане на настоящата информация

20/12/2019  (дд/мм/гггг)