Версия за печат

BG-Стара Загора

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

2019-0002

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

18.09.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 123732117

BG344, Тролейбусни и автобусни превози ЕООД, кв. Индустриален ,Тролейбусно депо, За: Валентин Михайлов Дончев, България 6000, Стара Загора, Тел.: 0885 997735, E-mail: trz@szprevozi.com, Факс: 042 605264

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.tpsz.bg..

Адрес на профила на купувача (URL): http://tpsz.bg/поръчки.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

53700 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предметът на обществената поръчка, която се възлага по реда на чл. 186 и сл. от ЗОП, а именно чрез ,,Събиране на оферти с Обява“, е: „Предоставяне на услуги по застраховане за нуждите на „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД, Стара Загора“ чрез сключване на договор/и по обособените позиции: ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 1: „Задължителна застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите“ на превозни средства, собственост на „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД, Стара Загора. ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 2: „Задължителна застраховка „Злополука на пътниците в обществения превоз“ на превозни средства, собственост на „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД, Стара Загора. ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 3: „Задължителна застраховка „Трудова злополука“ на работниците и служителите на „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД, Стара Загора. ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 4: „Застраховки „Живот“, „Злополука“ и „Заболяване“ на работниците и служителите на „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД, Стара Загора. ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 5: „Застраховка „Обща Гражданска отговорност към трети лица“ за причинени имуществени и неимуществени вреди на трети лица от „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД, Стара Загора вследствие или по повод упражняване на застрахованата дейност. ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 6: „Застраховка „Имущества“ с предмет на застраховката ДМА на дружеството. Пълното описание на превозните средства по ОП № 1 е дадено в Приложение № 1 от настоящата документация. Пълното описание на превозните средства по ОП № 2 е дадено в Приложение № 2 от настоящата документация. Средно списъчен брой по длъжности на работниците и служителите по ОП № 3 е дадено в приложение № 3. Средно списъчен брой на работниците и служителите по ОП № 4 е дадено в приложение № 4. Пълно описание на ДМА на дружеството по ОП № 6 е дадено в приложение № 6 Застраховката има действие на територията на Република България.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

66510000

Описание:

Застрахователни услуги


Срок за получаване на офертите

01/10/2019 , 16:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Срокът на изпълнение на обществената поръчка започва да тече от датата на полицата и продължава 12 /дванадесет/месеца. Обявените прогнозни стойности по обособените позиции са максимален финансов ресурс на Възложителя по съответните обособени позиции и оферти над финансовия ресурс ще се приемат за несъответстващи на изискванията на Възложителя. Възложителят изисква предоставяне на гаранция за изпълнение на договора в размер на 5% от стойността на договора съгласно чл. 111 от ЗОП. Дата и час на отваряне на оферти: 02.10.2019 г - 12:00 ч.

Дата на изпращане на настоящата информация

18/09/2019  (дд/мм/гггг)