Версия за печат

BG-ВАРНА

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

9

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

18.09.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000083619

BG331, ИКОНОМИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - ВАРНА, бул.Княз Борис I №77, За: ВЛАДИМИР НОВАКОВ, България 9002, ВАРНА, Тел.: 0882 164755, E-mail: konkursi@ue-varna.bg, Факс: 052 643365

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.ue-varna.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): https://ue-varna.bg/bg/p/8415/profil-na-kupuvacha/profil-na-kupuvacha-2019-g/obshtestvena-porachka-vazlozhena-chrez-sabirane-na-oferti-s-obyava-7.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

28800 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Изпълнителят представя завършен краен продукт – един встъпителен доклад на български език, три предварителни тематични доклада на български език и един окончателен доклад на български и английски език, включващ отчет и три окончателни тематични доклада на български и английски език, както следва: Отчет за извършените дейности и постигнатите резултати. Тематичен доклад „Оценка на местното културно наследство по Пътя на коприната на територията Североизточен район (BG33) и Югоизточен район (BG34) в България“. Тематичен доклад „Карта на местното културно наследство по Пътя на коприната на територията на Североизточен район (BG33) и Югоизточен район (BG34) в България“. Тематичен доклад „Оценка на потенциала за икономически и туристически растеж на местното културно наследство по Пътя на коприната на територията на Североизточен район (BG33) и Югоизточен район (BG34) в България“. Отчетът, окончателните тематични доклади и приложенията към тях, следва да бъдат представени на български и английски език в сроковете по т. 3, на хартиен носител и на електронен носител, като се завеждат в деловодството на ИУ-Варна. Крайните продукти се предоставят в 2 (два) оригинала и две копия на хартиен и 2 (два) на електронен носител (CD).

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

71241000

Описание:

Проучване за осъществимост, консултантски услуги, анализ


Срок за получаване на офертите

30/09/2019 , 16:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
ДА
Идентификация на проекта
Проект с референтен номер BSB 570 “Местната култура по пътя на коприната“, акроним SILC, финансиран по Съвместна оперативна програма за трансгранично сътрудничество по Европейски инструмент за съседство „Черноморски басейн 2014-2020“ и съфинансиран от Министерство на регионалното развитие и благоустройството на Република България.

Друга информация

Оценката на икономически най-изгодната оферта се извършва по критерии за възлагане оптимално съотношение качество/цена /основание чл.70 ал.2, т.3 от ЗОП/, като на първо място се класира участникът, получил най-висока сумарна стойност по показателите съгласно методиката по процедурата, както следва: 1.Оценка за "Техническата оценка на предложението" (ТО) - 80 точки. 1.Оценка за "Финансовата оценка на предложението" (ФО) - 20 точки. Офертите се отварят от комисия, определена със заповед на Зам.-ректора по „Финанси и проектна дейност” на Икономически университет – Варна в Конферентна зала 320 в Учебен корпус – 1 на Икономически университет – Варна, бул."Княз Борис I" №77, гр.Варна от 9.00 ч. на 01 октомври 2019 г. на заседание на което могат да присъстват представители на участниците.

Дата на изпращане на настоящата информация

18/09/2019  (дд/мм/гггг)