Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

ОПИ-4

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

02.08.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 1218173091301

BG411, ВОЕННО-ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА-СОФИЯ, ул.Позитано № 24а, За: Марияна Шерденкова, България 1000, София, Тел.: 02 9216063, E-mail: svop@prb.bg, Факс: 02 9819349

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): https://www.prb.bg/bg/vopsofia.

Адрес на профила на купувача (URL): https://www.prb.bg/bg/vopsofia.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

12000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

"Извършване на предпроектни проучвания за състоянието на обект: "Основен ремонт на сграда, находяща се в гр.Плевен, ул."Александър Стамболийски" № 3 за нуждите на Военно-следствен участък - Плевен на Военно-окръжна прокуратура - София"

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

71000000

Описание:

Архитектурни, строителни, инженерни и инспекционни услуги


Срок за получаване на офертите

23/08/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

1. За реализиране на инвестиционните намерения, относно изпълнение на основен ремонт на сградата, е необходимо извършването на предпроектни проучвания на обекта, включващи: архитектурно и геодезическо заснемане с приложена архивна документация за сградата; обследване, включващо всички дейности в обхвата на Глава трета от Наредба № 5 от 28.12.2006г. за техническите паспорти на строежите (в т.ч.конструктивно и енергийно обследване); изготвяне на инвестиционен проект - заснемане за възстановяване на липсващи строителни книжа, съгласно чл.145, ал.5 от ЗУТ; изготвяне на технически паспорт по чл.176б, ал.2 от ЗУТ, както и изработване на количествено-стойностна сметка по окрупнени показатели за коректно определяне на прогнозната стойност на предвиждания основен ремонт на имота, който е със статут на архитектурно-строителна, недвижима културна ценност, с предварителна категория "за сведение". 2. Място на извършване: гр.Плевен, ул."Александър Стамболийски" № 3. 3. Срок за изпълнение: не повече от 45 календарни дни, считано от датата на получаване от Изпълнителя на всички необходими за целите на поръчката налични при Възложителя документи, което се удостоверява с подписването на приемо-предавателен протокол между страните. Срокът приключва с представяне на всички документи, включени в заданието, което се удостоверява с подписването на приемо-предавателен протокол между страните. В случай че Възложителят констатира недостатъцив представената документация, Изпълнителят е длъжен да ги отстрани в указания от Възложителя срок, но не повече от 7 работни дни. 4. Условия и начин на плащане: Плащането по настоящата обществена поръчка се осъществява по банков път, с платежно нареждане в български лева. плащането се осъществява по банкова сметка, посочена от изпълнителя, след изпълнение и приемане на услугата, в срок от 20 /двадесет/ работни дни, след представяне на следните документи: -Окончателен приемо-предавателен протокол подписан от Възложителя и Изпълнителя "без забележки", удостоверяващ приемането на работата на изпълнителя. -Надлежно оформена оригинална фактура. Финансирането на поръчката е с бюджетни средства. 5. Гаранцията за изпълнение на договора е в размер на 5% (пет процента) от стойността на договора без ДДС. Гаранцията може да бъдепредставена в една от формите посочени в чл.111, ал.5 от ЗОП. 6. Възложителят не предвижда възможност за представяне на варианти в офертите. 7. Възложителят изисква солидарна отговорност от участниците в обединението - ако е приложимо. 8. Възложителят изисква солидарна отговорност от участника определен за изпълнител и третите лица, чиито ресурс е заявил, че ще ползва - ако е приложимо.

Дата на изпращане на настоящата информация

20/08/2019  (дд/мм/гггг)