Версия за печат

BG-с.Крушари

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОП-07-1614

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

25.03.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000852754

BG332, Община Крушари, ул. Девети септември №3-А, За: Веселина Иванова - Директор на Дирекция АПИОФБ, България 9410, с.Крушари, Тел.: 05771 2024, E-mail: krushari@dobrich.net, Факс: 05771 2136

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.krushari.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://109.104.213.130:81/CustomerProfile/ZopView.aspx?DosieID=137.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

63119.48 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предмет на поръчката: „Доставка на нетна електрическа енергия ниско напрежение и изпълнение на функциите на координатор на стандартна балансираща група за нуждите на община Крушари“ Кратко описание: С възлагането на обществената поръчка се цели избора на доставчик на нетна електрическа енергия ниско напрежение и избор на координатор на стандартна балансираща група, предоставящ услуга по прогнозиране на потребление, изготвяне на почасови графици, пълно администриране на информационния поток с „Електроенергиен системен оператор“ ЕАД, както и поемане на разходите за небаланси за обекти на Община Крушари. Прогнозното количество доставяна нетна активна електрическа енергия за нуждите на обектите на община Крушари е 521 839,74 КWh за срок от 12 (дванадесет) месеца. Изпълнителят следва да включи обектите на възложителя като непреки членове в стандартна балансираща група съгласно ПТЕЕ, без възложителя да заплаща такса регистрация и участие. Изпълнителят следва да доставя необходимите прогнозни количества нетна активна електрическа енергия на ниско напрежение, с необходимото качество и по местонахождение на обектите на възложителя,посочени в техническата спецификация към обществената поръчка. Възложителят си запазва правото на промяна на прогнозното количество електроенергия в зависимост от възникналата необходимост. Изпълнителят следва да спазва всички нормативни изисквания и разпоредби на ЗЕ, ПТЕЕ и ПИКЕЕ по време на изпълнението на обществената поръчка,както и разпорежданията на Оператор на електропреносната мрежа, така че да не бъде отстранен от пазара на балансираща енергия.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

09310000

Описание:

Електрическа енергия


Срок за получаване на офертите

04/04/2019 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Възложителят предоставя пълен достъп по електронен път до документацията за участие в настоящата обществена поръчка на адреса на профила на купувача на Община Крушари, посочен в настоящата информация. Офертите ще бъдат отворени на 09.04.2019 г., от 10:30 часа в сградата на Община Крушари, с. Крушари, област Добрич, ул."9-ти септември" №3-А, Заседателна зала, стая № 301. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват представители на участниците в обществената поръчка.

Дата на изпращане на настоящата информация

25/03/2019  (дд/мм/гггг)