Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ЗП-22

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

10.01.2019 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000670627

BG411, Национална спортна академия Васил Левски, София, Студентски град, ул. ”Акад. Стефан Младенов” 21, Ректорат НСA, За: Станислав Христов – Директор ИДК, НСА „Васил Левски”, България 1700, София, Тел.: 0892 299701, E-mail: nsapress2@gmail.com, Факс: 02 407505

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.nsa.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.nsa.bg/bg/page,1677.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

57000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Поръчката е за услуги по отпечатване в тираж от 50 до 300, във формат А4, А5 и В5, подвързия и доставка на спортно-научни периодични списания, дипляни, брошури, плакати, календари и книги за нуждите на Издателско-документален център (ИДК) на Национална спортна академия „Васил Левски”, наричани за краткост „материали“, подробно описани в документацията за участие, която е неразделна част от настоящата обява и достъпът до която е свободен и неограничен на Профила на купувача на Възложителя http://www.nsa.bg/bg/page,1677.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

79800000

Описание:

Печатни и други, свързани с печата услуги


Срок за получаване на офертите

21/01/2019 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Поръчката е запазена по реда на чл. 12, ал. 3 от Закона за обществените поръчки, в която могат да участват лица, при условие че най-малко 30 на сто от списъчния им състав е от хора с увреждания или такива в неравностойно положение. Лицата по чл. 12, ал. 5 от ЗОП трябва да са регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания най-малко три години преди датата на откриване на конкретната процедура за възлагане на обществена поръчка. Специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания могат да участват в запазена обществена поръчка, при условие че могат да изпълнят най-малко 80 на сто от нейния предмет със собствени машини, съоръжения и човешки ресурс. За изпълнение на условието те могат да ползват подизпълнители или да се позовават на капацитета на трети лица, ако подизпълнителите или третите лица са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания. В процедурата за възлагане на запазената поръчка могат да участват и други заинтересовани лица, но офертите им се разглеждат само ако няма допуснати оферти на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания. При определянето на ресурса в обема на собствения ресурс се включват необходимите разходи за суровини и материали, енергия, горива, водоснабдяване, лицензи и други подобни, независимо че доставчиците им не са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания. Не е налице изпълнение на дейности със собствено производство или ресурс, когато специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания предоставят на възложителя без съществена допълнителна преработка стоки, доставени от други лица. За удостоверяване съответствието си с поставеното изискване участник, който е специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания, следва да представи Декларация, чрез която да декларира обстоятелствата по чл. 12, ал. 5 и ал. 6 от ЗОП и чл. 80, ал. 4 от ППЗОП.

Дата на изпращане на настоящата информация

10/01/2019  (дд/мм/гггг)