Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

7442

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

31.10.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 121292046

BG412, Център за спешна медицинска помощ - София, бул. Васил Левски № 129, За: Валентина Истаткова, България 1202, София, Тел.: 0359 29357235, E-mail: contacts@csmp-sofia.bg, Факс: 0359 29357224

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.csmp-sofia.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://op.csmp-sofia.bg.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

69300 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

. ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА АНТИДЕКУБИТАЛЕН ТРАНСПОРТЕН МАТРАК: Матрак тип „носилка“, подходящ за транспорт на пациенти и предпазващ ги от развитие на декубитални увреждания. Матракът да е изработен от два вида пяна, редуциращи налягането в матрака. Повърхностният слой пяна да заема половината от матрака и да бъде гъвкава, а пяната в основата на матрака да бъде високоеластична, студена, заемаща останалата половина от матрака. Матракът да е покрит с устойчив повърхностен слой, който да е удобен за транспортиране на пациенти при по-големи разстояния. Матракът да е с размери 200 х 60 х 10 см. Да има по 6 (шест) фабрично вградени дръжки от двете дълги страни. Долната повърхност на матрака да бъде лакирана за по-лесно преместване на матрака, когато е с пациент върху него и да може да се преплъзва лесно върху повечето видове повърхности. Дебелината на матрака да е не по-малка от 10 см. Матракът да има товароносимост не повече от 130 кг. Да е пожароустойчив. Матракът да бъде рециклируем. Да има поне 2 (две) години гаранция за производствени дефекти. Горепосочените изисквания са съобразени с нуждите на ЦСМП-София, за да може матраците да се използват в тесни пространства, където твърдите носилки не могат да преминат (напр. стълбища и асансьори), да се побират безпрепятствено в над 9-те вида специализирани автомобили (линейки), с които Центърът разполага, както и да служат за възможно най-широк кръг медицински диагнози, без да се ограничава ефективното използване от членовете на екипите за спешна медицинска помощ. ЦСМП-София има нужда от 70 (седемдесет) антидекубитални транспортни матрака като при възможност може да закупи допълнителни бройки, но за не повече от обща стойност от 69300 (шестдесет и девет хиляди и триста) лева без ДДС, включваща стойността на първите 70 бройки. При невъзможност да се изпълни в срок до 15 декември 2018 г. и само с изричното съгласие на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, неизплатеното възнаграждение се заплаща авансово, след представяне от страна на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ в срок до 15 декември 2018 г. на гаранция за пълния размер на авансовото плащане. Допустимо е двете страни да уговорят и други варианти за гарантиране на плащането (напр. escrow-сметка и др.). В тези случаи срокът за изпълнение не може да е по-късно от 15 февруари 2019 г. Срокът на валидност на гаранцията за авансово плащане, ако се представя такава, трябва да е минимум до 15 март 2019 г. Условията са подробно уредени в проекта на договор.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

33196000

Описание:

Медицински помощни средства


Срок за получаване на офертите

13/11/2018 , 16:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Повече информация може да бъде получена на профила на купувача - http://op.csmp-sofia.bg/ Офертите ще бъдат отворени от 10:00 ч. на първия работен ден, следващ крайния срок за получаване на оферти, на горепосочения адрес на възложителя. Съгласно чл. 97, ал. 3 ППЗОП на отварянето могат да присъстват представители на участниците. В предходната обява грешно е посочен изходящ номер 7442. Реалният е 7476. Това е незначителна грешка и тя по никакъв начин не се отразява на провеждането на обществената поръчка. За да може всички заинтересовани лица по-лесно да проследят обявата в портала на обществените поръчки, в настоящият документ е запазено погрешното посочване на първоначалния изходящ номер.

Дата на изпращане на настоящата информация

09/11/2018  (дд/мм/гггг)