Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

ОП-40#2

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

20.09.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000672350

BG411, Българска национална телевизия, ул. Сан Стефано № 29, За: Явор Симов, България 1504, София, Тел.: 02814 2286, E-mail: ysimov@bnt.bg, Факс: 0874 0064

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.bnt.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): https://www.profilnakupuvacha.com/БНТ%20Профил%20на%20купувача.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

54000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

[„Предоставяне на площи, услуги и съоръжения за външна реклама чрез ситилайт съоръжения, реклама на територията на столичното метро, в столицата и страната като цяло във връзка с популяризирането на програмите и сериалите на БНТ по две обособни позиции, както следва: Обособена позиция №1: „Предоставяне на площи, услуги и съоръжения за външна реклама на територията на страната чрез ситилайт съоръжения”, Обособена позиция №2: „Предоставяне на площи , услуги и съоръжения за външна реклама на територията на столицата чрез билбордове (тип пиза и скролер)

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

79341100

Описание:

Услуги по планиране, създаване и разполагане на рекламата


Срок за получаване на офертите

25/09/2018 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Офертите трябва да бъдат адресирани до Българска национална телевизия, Дирекция „Правна”, отдел "Обществени поръчки", в гр. София, ул. "Сан Стефано" № 29, етаж 9, в срок до 17:00 часа на 25 септември 2018 г., включително. Офертите ще бъдат отворени на 26 септември в 11.00 часа всградата на БНТ ноходяща се в гр. София, ул. "Сан Стефано" № 29, етаж 9 дирекция "Правна"Ако участникът изпрати офертата си чрез препоръчана поща, разходите за същите са за негова сметка. В този случай, той следва да изпрати документите така, че да обезпечи тяхното пристигане на посочения от Възложителя адрес преди изтичане на срока за подаване на офертите, посочен в обявлението за обществената поръчка. Рискът от забава или загубване на документите е за участника. Възложителят не се ангажира да съдейства за пристигането на офертата на адреса и в срока, определен от него.От датата на публикуване на настоящата обява пълен достъп до документацията за участие в поръчката се предоставя на интернет адрес: https://www.profilnakupuvacha.com/БНТ%20Профил%20на%20купувача На посочената интернет страница могат да бъдат намерени образци на документи за участие в обществената поръчка.

Дата на изпращане на настоящата информация

20/09/2018  (дд/мм/гггг)