BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОПИ-1067

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

19.09.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 121817309

BG411, Прокуратура на Република България – главен прокурор, бул. Витоша № 2, Съдебна палата, За: Мариан Вачевски, България 1000, София, Тел.: 02 8036035, E-mail: mvachevski@prb.bg, Факс: 02 9633373

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://prb.bg/bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://prb.bg/bg/obshestveni-porchki/elektronni-prepiski/sybirane-na-oferti-s-objava-s-predmet-dostavka-1522610.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

42000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Доставка и монтаж на електро-дизелов генератор и АВР-оборудване и автоматика за нуждите на УБ „Цигов чарк“, гр. Батак“

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

31122000

Описание:

Електрогенераторни агрегати


Срок за получаване на офертите

01/10/2018 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

1. Срокът за изпълнение на поръчката е до 60 (шестдесет) календарни дни от датата на заявка на Възложителя. В срока за изпълнение на поръчката се включва срокът на доставката, демонтажа на съществуващо оборудване, монтажа, настройката, инсталирането, извършването на 72 часови проби, пускането в експлоатация, както и обучение на служители на Възложителя. В случай, че участник предложи срок за изпълнение надвишаващ определения от Възложителя максимален срок за изпълнение на поръчката, предложението му няма да бъде разглеждано и оценявано и същия ще бъде отстранен от участие в процедурата на основания чл. 107, т. 2, буква „а“ от ЗОП. 2. Гаранцията за изпълнение на договора е в размер на 5% (пет процента) от общата стойност за изпълнение на договора без ДДС, като една четвърт от размера на гаранцията е за обезпечаване на гаранционните задължения на участника, определен за изпълнител, a останалата част от гаранцията гарантира изпълнението на доставката. 3. Гаранцията за обезпечаване на авансовото плащане в размер на 100 % от цената за изпълнение на поръчката с включен ДДС и се представя от Изпълнителя при подписване на договора за обществена поръчка. 4.Финансиране Финансирането на поръчката е с бюджетни средства на Прокуратура на Република България. 5.Възможност за представяне на варианти. Не се предвижда възможност за представяне на варианти в офертите. 6.Възложителят изисква солидарна отговорност от участниците в обединението – ако е приложимо. 7.Възложителят изисква солидарна отговорност от участника, определен за изпълнител и третите лица, чиито ресурс е заявил, че ще ползва – ако е приложимо. 8.Офертите се подават в Информационен център на Прокуратура на Република България, бул. „Витоша“ № 2, Съдебна палата, Партер, стая 79, Регистратура на главен прокурор. 9. Място на отваряне на офертите: гр. София, пл. Света Неделя № 1, ет. 5, стая 503.

Дата на изпращане на настоящата информация

19/09/2018  (дд/мм/гггг)