Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

РД-ОП-001

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

05.09.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 831912591

BG411, Областна администрация на област София, ул. Алабин 22, За: Павлина Стаменова, България 1000, София, Тел.: 02 9265116, E-mail: p.stamenova@sf.government.bg, Факс: 02 9265103

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.sf.government.bg/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.sf.government.bg/profil-na-kupuvacha-ot-16-04-2016/porachki-chrez-obiava/administracia-na-oblast-sofia.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

15600 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Наблюдение и управление на информационната и комуникационна инфраструктура (ИКИ) на Областна администрация на област София.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

72600000

Описание:

Услуги по оказване на помощ и консултации в областта на компютърните системи


Срок за получаване на офертите

17/09/2018 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Съгласно условията на публикуваната обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП, определеният от Възложителя краен срок за получаване на оферти е 17.30ч. на 13.09.2018г. Видно от водения на основание чл. 48, ал. 1 от Правилника за прилагане на ЗОП регистър на получените оферти, подадени за участие в поръчката, в рамките за определения за това срок, в деловодството на Областна администрация на област София е постъпила една оферта, респ. по – малко от три оферти. Съгласно разпоредбите на чл. 188, ал. 2 от ЗОП, Възложителят удължава срока за получаване на оферти с най-малко три дни, когато в първоначално определения срок са получени по – малко от три офери. Достъпът до обявата за събиране на оферти , заедно с приложените към нея: Техническа спецификация; Списък на документите, съдържащи се в офертата – образец; Оферта за изпълнение на обществената поръчка - образец; Административни сведения за участника – образец; Декларация по чл. 97, ал. 5 от ППЗОП относно обстоятелствата по чл. 54, ал. 1, т. 1, 2 и 7 от ЗОП – образец; Декларация по чл. 97, ал. 5 от ППЗОП относно обстоятелствата по чл. 54, ал. 1, т. 3-5 от ЗОП – образец; Декларация - Списък на услугите, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата – образец; Декларация за персонала (експертите), който ще изпълнява поръчката и/или ръководния състав, който ще отговаря за изпълнението на поръчката – образец; Декларация за въведени сертификати – образец; Техническо предложение на участника – образец; Декларация за конфиденциалност по чл. 102, ал. 1 от ЗОП - образец; Ценово предложение на участника – образец; Декларация по чл. 3, т. 8 и чл. 4 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, контролираните от тях лица и техните действителни собственици – образец; Декларация за съгласие с клаузите на Проекта на договор – образец; Проект на договор за възлагане на обществена поръчка за услуга; е неограничен, пълен, безплатен и пряк в раздел „Профил на купувача“, подменю „Обществени поръчки възлагани чрез събиране на оферти с обява“ на официалния сайт на Областна администрация на област София www.sf.government.bg. Офертите се подават в деловодството на Областна администрация на област София – гр. София, ул. „Алабин“ № 22, в срок до 17:30ч. на 17.09.2018г. Заседанието на назначената от Възложителя комисия ще се проведе на 18.09.2018г. в 11:00 ч. в Заседателната зала на Областна администрация на област София, находяща се в гр. София, ул. „Алабин“ № 22, ет. 6. След изтичане на удължения срок, Възложителят ще разгледа и оцени получените оферти, независимо от техния брой. При отваряне на офертите и обявяване на ценовите предложения могат да присъстват представители на участниците.

Дата на изпращане на настоящата информация

14/09/2018  (дд/мм/гггг)