BG-Сливен

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

343000-5478

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

12.07.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 129009913

BG342, Областна дирекция на МВР-Сливен, ул. Ген.Скобелев №5, За: Кирил Забунов, България 8800, Сливен, Тел.: 044 644480, E-mail: kirilz@abv.bg, Факс: 044 644570

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): https://www.mvr.bg/sliven/.

Адрес на профила на купувача (URL): https://www.mvr.bg/sliven/дирекцията/профил-на-купувача/.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

124015 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

"Извършване на СМР в обекти на ОДМВР – Сливен“ по 5 (пет) обособени позиции Обособена позиция 1: „Изграждане на временен обект към сградата на сектор „Пътна полиция“ (гр. Сливен, кв. „Промишлена зона”, бул. „Банско шосе” № 2) за посрещане нуждите на гражданите клиенти на сектора“ Обособена позиция 2: „Ремонт на 2 бр. санитарни помещения (тоалетни) в сградата на сектор „Пътна полиция“ (гр. Сливен, кв. „Промишлена зона”, бул. „Банско шосе” № 2)“ Обособена позиция 3: „Ремонт на подземен гараж за служебни автомобили към административната сграда на ОДМВР – Сливен (гр. Сливен, ул. „Ген. Скобелев“ № 5)“ Обособена позиция 4: „Ремонт на покрив и довършителни СМР на административната сграда на Районно управление - Котел (гр. Котел, ул. „Професор Павлов“ № 38)” Обособена позиция 5. „Ремонт на помещение - работен кабинет в сградата на сектор ФОУССД (гр. Сливен, ул. „Орешак“ № 2)”

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45260000

Описание:

Покривни и други специализирани строителни и монтажни работи


Срок за получаване на офертите

27/07/2018 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Финансирането на обекта на обществената поръчка ще се осигури от бюджета на ОДМВР Сливен, като договорите ще бъдат сключени при условията на чл. 114 от ЗОП – под условие (договор с отложено изпълнение). Заинтересованите лица, могат да подават оферти за една, за няколко или за всички обособени позиции. За всяка обособена позиция се подават отделно техническо предложение и отделно ценово предложение. Не се допускат варианти. Участниците следва да представят оферта, която да отговаря на изискванията на ЗОП, ППЗОП и на възложителя. Офертата се изготвя по приложените към обявата образци, публикувани на интернет страницата на възложителя https: //www.mvr.bg/sliven/дирекцията/профил-на-купувача/обществени-поръчки. Към ценовото предложение за съответната обособена позиция се представя количествено-стойностна сметка за съответната обособена позиция – Приложение № 1, съгласно съответния образец към образеца на Ценовото предложение, представляващо неразделна част от него. КСС се представя на електронен носител във файлов формат Еxcel, както и на хартиен носител, като в този случай се подписват от законния представител на участника С цел да се избегне предлагане на срок за изпълнение на поръчката, който е необосновано кратък и голяма вероятност това да доведе до невъзможност да бъде спазен и съответно забавяне на изпълнение на поръчката, по направени предварителни разчети и окрупнени линейни графици относно технологичното време за изпълнение на всяка една позиция е даден минимален и максимален срок в календарни дни за извършване на СМР. Възложителят е определил максимален срок за изпълнение на предвидените СМР за всяка обособена позиция до 4 (четири) месеца, като този срок се явява максимален срок за офериране от участниците при подаване на оферта за участие в процедурата. Възложителят е определил и минимален срок за изпълнение на СМР за всяка обособена позиция, както следва: за обособена позиция 1 – 45 (четиридесет и пет) календарни дни; за обособена позиция 2 – 30 (тридесет) календарни дни; за обособена позиция 3 – 45 (четиридесет и пет) календарни дни; за обособена позиция 4 – 45 (четиридесет и пет) календарни дни; за обособена позиция 5 – 20 (двадесет) календарни дни, като всеки от тези срокове се явява минимален срок за офериране от участниците при подаване на оферта за участие в процедурата за съответната обособена позиция. Предвиден е оглед на обектите по всяка обособена позиция, всеки работен ден от 09.00 часа до 17.00 часа, след предварително съгласуване с лице за контакт, посочено в обявата.

Дата на изпращане на настоящата информация

12/07/2018  (дд/мм/гггг)