Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

192-00-27

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

29.06.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000697567

BG411, Агенция за ядрено регулиране, бул. Шипченски проход № 69, За: Деяна Досиева, Гвиана 1574, София, Тел.: 02 9406868, E-mail: D.Dosieva@bnra.bg, Факс: 029406 919

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.bnra.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://xn--80aaag2anfqgjgf9bbh2d.com/bnra/.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

70000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предмет на поръчката: „Разработване на изпитни конспекти и тестове за проверка и оценка на знанията на лица, чиито функции са свързани с осигуряване и контрол на радиационната защита при дейности по използването на ядрена енергия и източници на йонизиращи лъчения”. Настоящата обществена поръчка включва разработване на изпитни конспекти и тестове за проверка и оценка на знанията на: - длъжностни лица в Агенцията за ядрено регулиране (АЯР), чиито функции са свързани с анализи, оценки и регулаторен контрол за състоянието на радиационната защита в ядрени съоръжения и при дейности с източници на йонизиращи лъчения; - лица, които кандидатстват за получаване на удостоверение за правоспособност за квалифициран експерт по радиационна защита в определена тематична област. По смисъла на Закона за безопасно използване на ядрената енергия това са лица, които притежават необходимите знания, опит, умения и способности да оценяват професионалното облъчване и облъчването на лица от населението, както и да консултират и съветват заинтересовани лица по въпроси в областта на радиационната защита. Технически и професионални способности: 1. Участниците следва да разполагат с екип от експерти, които имат професионален опит: а) в изготвянето на методически средства и ръководства в областта на радиационната защита, аварийно планиране и готовност; б) в разработването на проекти, свързани с осигуряване и прилагане на мерки за радиационна защита и имплементиране на предели и условия за безопасна експлоатация на АЕЦ Козлодуй. в) Участниците трябва да разполагат с ключов експерт с необходимите знания, подготовка и технически умения, които му дават възможност да дава консултации и съвети по осигуряване на радиационната защита на персонала и населението, както и на безопасността на ядрените съоръжения и източниците на йонизиращи лъчения. На основание чл. 64, ал. 1, т. 6 от ЗОП, участникът трябва да представи списък на екипа, който ще изпълнява поръчката, и документи, удостоверяващи изпълнението на изискванията по т. 1 за всяко лице от екипа. 2. Участниците трябва да притежават Система за управление на качеството, сертифицирана по ISO 9001:2015 или еквивалент с обхват, сходен с предмета на поръчката. Под „сходен предмет“ се разбира предоставяне на консултантски услуги в областта на безопасното използване на ядрената енергия. Участниците предоставят заверено копие на сертификат за управление на качеството по съответния стандарт.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

80521000

Описание:

Услуги, свързани с програми за обучение


Срок за получаване на офертите

09/07/2018 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Офертата на участника се представя в запечатан непрозрачен плик с надпис: За участие в обществена поръчка с предмет: "Разработване на изпитни конспекти и тестове за проверка и оценка на знанията на лица, чиито функции са свързани с осигуряване и контрол на радиационната защита при дейности по използването на ядрена енергия и източници на йонизиращи лъчения",наименование на участника, телефон, факс, адрес, адрес на ел.поща. Офертите ще бъдат отворени в заседание на 10.07.2018г. г. от 10.30 ч. в сградата на Агенцията за ядрено регулиране, гр. София, бул. "Шипченски проход" № 69, партер, учебен център, малка зала. На заседанието могат да присъстват представители на лицата по реда на чл. 97, ал. 3 от ППЗОП.

Дата на изпращане на настоящата информация

29/06/2018  (дд/мм/гггг)