Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОП-13-1

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

14.05.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 121396123

BG411, Български пощи ЕАД, ул.Акад. Стефан Младенов № 1, бл.31, За: Александър Кирилов, България 1700, София, Тел.: 02949 3195, E-mail: a.kirilov@bgpost.bg, Факс: 02962 5329

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.bgpost.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.bgpost.bg /zop.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

70000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предметът на поръчката включва: Изграждане на единен център за наблюдение на локални охранителни системи (ЛОС) в обекти на „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ“ ЕАД, който включва избор на интегрирана система за сигурност - хардуерна платформа комбинирана със софтуерен пакет за наблюдение СОТ. Първият етап от изпълнението на поръчката представлява изграждане на Центъра за наблюдение на локални охранителни системи (ЛОС), който включва доставка, тестване на софтуера, пускане в експлоатация и обучение за работата с оборудването и привързване на десет пилотни обекта към него за провеждането на тестовете. В случай не безпроблемна експлоатация на пилотните 10 ЛОС се предвижда постепенно оборудване и присъединяване на допълнителни обекти – пощенски станции /ПС/, по линеен график, изготвен от възложителя и съгласуван с изпълнителя, до изчерпване на финансовите средства на Възложителя Оценката за това, кои обекти да се включат в графика, ще се взима от Възложителя съобразно: Оценката на риска за обекта; наличие на комуникационна свързаност; възможност на екип/патрул за реакция да бъде на място в оптимално време. Определените обекти ще бъдат представени на участника избран за изпълнител на поръчката. Работата със системите/експлоатацията на Центъра ще се осъществява от наличния персонал на „Български пощи” ЕАД. Картите за комуникаторите на центъра и обектите, както и комуникационната свързаност ще се осигуряват от Изпълнителя на поръчката.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

75240000

Описание:

Услуги по опазване на обществената сигурност, реда и законността


Срок за получаване на офертите

25/05/2018 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

КРИТЕРИЙ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ - икономически най-изгодна оферта, определена по критерия „оптимално съотношение качество/цена” в съответствие с предварително обявените от Възложителя условия описани в методиката за оценка. Участникът при сключване на договора трябва да представи гаранция за изпълнение на поръчката в размер на 5 % от стойността на договора. Плащанията по договора ще се извършватпо банков път в български лева в срок до 30 /тридесет/ календарни дни от датата на подписване на приемо - предавателните протоколи и след получаване на издадени оригинални фактури за съответния период .

Дата на изпращане на настоящата информация

14/05/2018  (дд/мм/гггг)