BG-Златарица

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ООП-6-2018

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

18.04.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000133778

BG321, Община Златарица, ул. Стефан Попстоянов № 22, За: Албена Конакчиева, България 5090, Златарица, Тел.: 0615 35420, E-mail: ob_zlatarica@mail.bg, Факс: 0615 35478

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://zlataritsa.net/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.zlataritsa.net/doc/op/2018006/index.html.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

53730 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предметът на настоящата обществена поръчката е „Основен ремонт на Дом за стари хора „Донка Паприкова“ и включва Извършване на строително монтажни работи на сграда от социалната инфраструктура на Община Златарица, подробно описани в техническата спецификация, чрез които се цели да се осигурят по-добри условия за живот на потребителите на социалната услуга и работа на персонала, както и подобряване на енергийната и архитектурната характеристика на сградата. Предмета на поръчката включва: Ремонтни дейности: демонтаж на стара дограма врати и прозорци, доставка и монтаж на ПВЦ дограма - врати и прозорци, цялостно грундирване, шпакловане и боядисване на стаи, коридори и стълбища (стени и тавани), доставка и монтаж на алумиениеви подпрозоречни дъски вътрешни и външни, обръщане на прозорци (вътре и вън) и вътрешни врати, демонтаж на санитарно оборудване в бани, натоварване и извозване на депо, демонтаж на стар,амортизиран фаянс в бани, натоварване и извозване на депо, демонтаж на амортизирана мазилка в бани, демонтаж на стар водопровод и канализация в бани и мокри помещения, натоварване и извозване на депо, доставка и монтаж на нов водопровод, доставка и полагане на дълбокопроникващ грунд, нова гипсова мазилка в бани и мокри помещения. полагане на фаянс, теракот и сифони в бани и мокри помещения. монтаж на ново санитарно оборудване включващо моноблоци, мивки и батерии. Дейности по укрепване на компрометиран ъгъл на сграда: масов изкоп – ръчен, ръчно оформяне на изкоп за фундаменти, натоварване на земни маси с ръчни колички в самосвал и извозване, направа на огледален кофраж за укрепване на стени на изкоп, доставка и полагане на дренажна тръба, доставка и полагане на ломен камък за възглавница под фундамент - 20 см., тръмбоване на ломен камък, доставка и полагане на сипица за фундамент - 20см., тръмбоване на сипица, пробиване на дупки и монтаж на анкери в тухлена стена на съществуваща сграда, доставка и полагане на подложен с бетонпомпа, доставка, връзване и монтаж на армировка, доставка и монтаж на кофраж за фундамент и колона, доставка и полагане на бетон за фундамент и колона с бетонпомпа, доставка и полагане на хидроизолация двупластова газопламъчно залепена, направа на обратен насип. При възникване на допълнителни строително монтажни работи водещи до увеличаване на заложени количества и/или добавяне на нови количества и видове работи, които към момента на изготвяне и одобряване на количествената сметка не са могли да бъдат предвидени, по – нататъшното им изпълнение продължава след предварително одобрение на Възложителя.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45200000

Описание:

Строителни и монтажни работи на сгради и строителни съоръжения или на части от тях


Срок за получаване на офертите

03/05/2018 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Финансирането на обществената поръчка е осигурено от бюджета на Община Златарица за 2018г. Офертите ще бъдат отворени на 04.05.2018 г. в 15:30 ч., на адрес: гр. Златарица, ул. "Стефан Попстоянов" № 22, Заседателна зала на Общински съвет Златарица.

Дата на изпращане на настоящата информация

18/04/2018  (дд/мм/гггг)