Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

3/2018

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

10.04.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000689182

BG411, Първа специализирана акушеро - гинекологична болница за активно лечение Света София ЕАД, ул. Михалаки Ташев № 2, За: М.Михайлова, България 1330, София, Тел.: 02 4470245, E-mail: ob-porachki@1agb.com, Факс: 02 4470245

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.1agb.com/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.1agb.com/public_procurement.html.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

39620.87 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

обект на поръчката e доставка на дезинфектанти /биоцидни препарати и дезинфекциращи продукти/ за нуждите на ПСАГБАЛ „Света София” ЕАД за период от 12 /дванадесет/ месеца. Необходимите за лечебното заведение дезинфектанти са подробно описани и специфицирани в документацията за участие към обявата. Посочените количества са ориентировъчни и Възложителят не се задължава или ограничава в рамките на посоченото количество. Поръчката е разделена на 24 /двадесет и четири/ обособени позиции. Всеки участник може да подава оферта за една, за повече или за всички обособени позиции. Не се допускат варианти в офертата. При изпълнение на поръчката, сроковете за доставка след подадена писмена заявка ще бъдат до 3 /три/ календарни дни, считано от датата на получаване на заявката, а при спешни заявки в рамките на същият работен ден. Доставките се извършват в делнични дни от 08,00ч. до 15,00ч. франко склада на Възложителя, гр.София, ул.Михалаки Ташев №2. Срокът за рекламация на доставени некачествени стоки е както следва: при явни недостатъци срокът за рекламация е три дни от получаване на дезинфектантите, а при скрити недостатъци рекламация може да се прави през целия срок на годност на доставените стоки. Срокът за отстраняването на недостатъците от страна на продавача е до 3 /три/ работни дни от приемане на рекламацията. Доставяните стоки трябва да бъдат с остатъчен срок на годност не по-малък от 70% от срока на годност указан върху опаковката. Всички биоцидни препарати следва да бъдат опаковани и етикетирани съгласно изискванията на ЗЗВВХВС. Предлаганите продукти следва да бъдат от производители, притежаващи валиден сертификат за управление на качеството ISO 9001:2000 или еквивалентно. Заплащането на доставените стоки ще се извършва по банков път в срок до 60 /шестдесет/ календарни дни след извършване на доставката и представяне приемателно-предавателен протокол и фактура.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

33631600

Описание:

Антисептични средства и дезинфектанти


Срок за получаване на офертите

17/04/2018 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Оценката и класирането на участниците, ще се извършва въз основа на икономически най-изгодна оферта, по критерия „оптимално съотношение качество/цена” на базата на следните показатели: - Предложена цена - 70 точки - Качество на предлаганите продукти – 30 точки Методиката за оценка е подробно описана в документацията за участие към обявата. Същите са публикувани в профила на купувача http://www.1agb.com/public_procurement.html Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват представители на участниците в процедурата. Откритото заседание на Комисията ще се проведе на 18.04.2018г, от 11,00 часа в сградата на ПСАГБАЛ "Света София" ЕАД, гр.София, ул.Михалаки Ташев №2, ет.4, зала "Рапортна".

Дата на изпращане на настоящата информация

10/04/2018  (дд/мм/гггг)