Версия за печат

BG-Сливен

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

3

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

03.04.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 829053806

BG342, Водоснабдяване и Канализация - Сливен ООД, бул. Шести септември № 27, За: Боряна Вълчева, България 8800, Сливен, Тел.: 044 623465, E-mail: viksliven@viksliven.com, Факс: 044 623413

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://vik.sliven.net.

Адрес на профила на купувача (URL): http://goo.gl/nzU259.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

59400 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Изпитване на образци (извадки) от води, предназначени за питейно-битови цели, и от отпадъчни води“, разделени на 4 /четири/ обособени позиции.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

71620000

Описание:

Услуги, свързани с анализи


Срок за получаване на офертите

16/04/2018 , 16:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

1. Количество и обем: Прогнозен брой проби по всеки показател от обособена позиция № 1 – 276 броя проби, от обособена позиция № 2 – 94 броя проби, от обособена позиция № 3 – 30 броя проби, от обособена позиция № 4 – 62 броя проби. Количеството е ориентировъчно. 2. Срок на договора: Срокът на договора е 12 /дванадесет/ месеца, считано от датата на сключването му. Цената е твърда и непроменяема през целия срок на действие на договора. При сключване на договор определеният за изпълнител участник представя актуални документи, удостоверяващи липсата на обстоятелства по чл. 54, ал. 1, т. 1-5 и 7 от ЗОП. 3. Технически изисквания към предмета на поръчката: Участниците следва да разполагат с акредитирана лаборатория за изпитване на води за обособената/ите позиция/ии, за която/които участват. 4. Изисквания към определяне на цената, начина и срока на плащане: Участниците задължително правят ценово предложение за изпитване на всеки показател в обособената/ите позиция/ии, за която/които участват; В цената за изпитване по показателите се включват всички разходи за лабораторни изследвания, консервиране и съхранение на пробите, систематизиране и представяне на получената информация на хартиен носител в два екземпляра; Начин на образуване на цената – в лева, без ДДС, франко лабораторията на Изпълнителя; Пробонабирането и предоставянето на пробите до лабораторията на Изпълнителя ще се извършва от Възложителя за негова сметка; Начин и срок на плащане – по банкова сметка на Изпълнителя в срок, не по-малък от 60 (шестдесет) дни от датата на издаване на фактурата; 5. Офертата трябва да съдържа: 1) Списък на документите, съдържащи се в офертата; 2) Представяне на участника – попълнен и подписан образец (Приложение № 1), с посочване на идентификационен номер по ДДС или друг идентификационен номер, както и пощенски адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на обществената поръчка; 3) Декларация по чл. 97, ал. 5 от ППЗОП (Приложение № 2); 4) Копие на валиден Сертификат за акредитация на лаборатория съгласно БДС EN ISO/ IEC 17025 за изпитване на води, или еквивалент. Сертификатът да е придружен с всички приложения към него. 5) Декларация за поддържане на акредитация за целия период на валидност на договора за обществена поръчка, в случай, че валидността на акредитацията изтича преди изтичане на договора – свободен текст, оригинал; 6) Предложение за изпълнение на поръчката – по образец (Приложение № 3); 7) Ценово предложение – по образец (Приложение № 4); 6. Офертите да се представят в запечатана непрозрачна опаковка лично, по пощата или чрез куриерска служба в деловодството на „ВиК – Сливен“ ООД, на адрес: гр. Сливен 8800, бул. „Шести септември“ № 27, етаж 2. Върху опаковката да е изписан предметът на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес.

Дата на изпращане на настоящата информация

03/04/2018  (дд/мм/гггг)