Версия за печат

BG-Перник

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

5

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

30.03.2018 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000386751

BG414, община Перник, пл. Св. Иван Рилски № 1а, За: Ланд. арх. Асен Илиев, Михаела Ангелова, България 2300, Перник, Тел.: 0035976 684220, E-mail: poop@pernik.bg, Факс: 0035976 684220

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://pernik.bg/.

Адрес на профила на купувача (URL): https://pernik.nit.bg/sbirane-na-oferti-s-obyava-ili-pokani-doopredeleni-licza.html.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

125000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Предвижда се изпълнението да се извърши, съгласно утвърден работен проект с части: - Паркоустройство и благоустройство - Конструктивна - Геодезия - Електро и Техническа спецификация. Предвидена площ на детската площадка е съответно 800.45 кв.м. за Втора зона и 136.70 кв.м за Трета зона. Преди откриване на строителната площадка Изпълнителят следва да представи за утвърждаване по две копия на хартия и в електронен вид „План за управление на строителните отпадъци“ и “План за безопасност и здраве“. Да бъдат изпълнени всички дейности и строително-монтажни работи, предвидени в утвърдения работен проект „Комплекс от три зони за детска игра в Централен градски парк, гр. Перник“, съгласно издаденото разрешение за строеж. Негодните игрови съоръжения и паркова мебел в границите на обекта да бъдат демонтирани и предадени от Изпълнителя в скада на „Жилфонд“ ООД в м. „Максим табан“, гр. Перник. Изпълнието на СМР започва след влизане в сила на разрешението за строеж и след подписване на Протокол за откриване на строителна площадка и определяне на строителна линия и ниво на строежа. Обстоятелствата, свързани със започване, изпълнение и приемане на СМР и въвеждане на обекта в експлоатация, ще се удостоверяват със съставяне и подписване на актове и протоколи по време на строителството. Да бъдат изпълнени изискванията на чл. 57 от наредбата, като се изпълнят инструкциите от производителя за разполагането, монтирането, поддържането и контрола на съответното детско съоръжение и ударопоглъщащата настилка. Монтирането на отделните детски съоръжения и паркова мебел да се извърши от изпълнителя, съгласно приложени конструктивни становища от производителя с определен начина на закрепване на съоръженията към терена. Закрепването да се съобрази с принципните предвиждания на проектната документация за отделните видове основи за полагане на ударопоглъщащата настилка за всяка една площадка и в съответствие на чл. 18/4/ от наредбата. Парковите елементи и детските съоръжения следва да бъдат придружени от сертификати за безопасност или протокол от изпитване. Детската площадка следва да бъде доказано безопасна, т.е. да притежава сертификат за контрол и доклад/протокол на безопасността на детски площадки на открито, преди предаване на Възложителя. Техническото изпълнение на строителството трябва да бъде изпълнено в съответствие с изискванията на действащото законодателство, техническите спецификации на вложените в строежа строителни продукти, материали и оборудване, и добрите строителни практики в България и Европа. Строително-монтажните работи се считат за окончателно завършени с подписване на Акт образец 15. Гаранционният срок започва да тече от датата на издаденото удостоверение за ползване на обекта. Изпълнителят трябва да съдейства и да предаде на Възложителя всички документи, необходими за въвеждането на обекта в експлоатация.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45236210, 37535200

Описание:

Строителни работи на терени на детски площадки
Оборудване за площадки за игри


Срок за получаване на офертите

16/04/2018 , 16:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Предвижда се изпълнението да се извърши, съгласно утвърден работен проект с части: Паркоустройство и Благоустройство, Конструктивна, Геодезия, Електро и Техническа спецификация. Предвидена площ на детската площадка е съответно 800.45 кв.м. за Втора зона и 136.70 кв.м за Трета зона. Срокът за изпълнение на договора е съгласно техническото предложение на участника в календарни дни, но не по-малко 30 дни, и включва времето от подписване на Протокол за откриване на строителната площадка и определяне на строителна линия и ниво на строежа до подписването на Констативен акт за установяване годността на стоежа – Приложение 15 към чл. 7, ал. 3, т. 15 от Наредба № 3 от 31.07.2003 г. 1. Максималният срок за изпълнение да бъде до 183 дни. 2. Гаранционният срок за всяка детска площадка е най – малко 5 г., съгласно чл. 20, ал. 4, т.4 от Наредба №2 от 31 юли 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти. 3. Цените на дейностите по КСС не могат да се променят за целия срок на договора. 4. Непредвидените разходи са за сметка на Изпълнителя.

Дата на изпращане на настоящата информация

30/03/2018  (дд/мм/гггг)