Версия за печат

BG-Варна

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

07-2017

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

12.09.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 103562052

BG331, МБАЛ „Света Марина“ ЕАД, бул. „Христо Смирненски“ № 1, За: Николай Николов - Ръководител Направление „МДМТи ИО“, България 9010, Варна, Тел.: 052 302932, E-mail: officeub@mail.bg, Факс: 052 302932

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.svetamarina.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.svetamarina.com/index.php?go=t&id=36.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

40833.33 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Пълният обхват на поръчката включва: 1.1.Доставка на нов рентгенов генератор/тръба за дигитален рентгенов апарат тип С-рамо, модел ZIEHM Vision FD Vario 3D S/N 90206 („Оборудване/то“); 1.2.Демонтаж и обратно изкупуване на стария дефектирал рентгенов генератор, включващо връщането и транспортирането му за рециклиране, обезвреждане или друго действие, за сметка на участника, определен за изпълнител („Изпълнителя/ят“); 1.3.Монтаж, настрoйка и пускане в експлоатация на Оборудването; 1.4.Гаранционно поддържане на новия рентгенов генератор за срока на договора (евентуална подмяна при проява на дефект).

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

33151200

Описание:

Уреди за рентгенова терапия


Срок за получаване на офертите

21/09/2017 , 16:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

1. Документация и проект на договор могат да бъдат изтеглени от профила на купувача на интернет адрес: http://www.svetamarina.com/index.php?go=t&id=4074 2.Възложителят отстранява от процедурата участник, за когото са налице основанията по чл. 54, ал. 1, т. 1-5 и т. 7 и чл. 107, т. 1, т.2, б. "а", т.3 и т. 4 ЗОП. 3. Срок на валидност на офертите - 90 календарни дни, считано от датата на крайния срок за получаване на оферти. 4. Критерии за подбор на участниците 4.1.Годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност 4.1.1. Съгласно чл. 77 от ЗМИ участникът следва да притежава разрешение за търговия на едро с медицински изделия на територията на Република България, издадено от ИАЛ или други документи, по преценка на участника, доказващи, че има право да извършва търговия на едро с медицински изделия на територията на Република България, издадени от компетентен орган на съответната държава. 4.1.2.Съгласно чл. 56 и сл. от Закон за безопасно използване на ядрената енергия (ЗБИЯЕ), участникът следва да притежава валидна лицензия за извършване на дейности с източници на йонизиращи лъчения, издадена от Агенция за ядрено регулиране или друг еквивалентен документ, доказващ правото на участника да извършва горепосочените дейности. В случай че участникът, определен за изпълнител, е български икономически оператор, възложителят не изисква представянето на хартиен носител на документите, посочени в т.4. 1.1 и т. 4.1.2., с оглед факта, че регистрите са публични. Чуждестранно лице доказва изпълнението на изискванията в случаите по чл. 67, ал. 5 и 6 ЗОП, като представя копия на притежаваните от него документи. 4.2.Икономическо и финансово състояние.Възложителят няма поставени изисквания по отношение на икономическото и финансовото състояние на участниците. 5.Технически и професионални способности. Съгласно чл. 64 от ЗБИЯЕ дейностите с източници на йонизиращи лъчения могат да се извършват само от професионално квалифициран персонал, притежаващ удостоверение за правоспособност. Минималното изискване, поставено от възложителя, е участникът да разполага с поне едно техническо лице, притежаващо валидно за срока на действие на договора удостоверение за извършване на дейности с източници на йонизиращи лъчения, издадено от компетентен орган.Участникът представя списък на лицата, които ще бъдат ангажирани с изпълнението на поръчката, с посочване на три имена и данни за притежававаните от тях удостоверения за извършване на дейности с източници на йонизиращи лъчения. 6.Всяко предложение, допуснато до оценка, отговарящо на изискванията на ЗОП и поставените от възложителя условия, ще се класира въз основа на критерий най-ниска цена. 7. Офертите ще бъдат отворени в 10:00 часа на 25.09.2017 г. в Пресцентър на високото тяло на МБАЛ „Света Марина“ ЕАД на адрес: гр. Варна, бул. „Христо Смирненски“ №1.

Дата на изпращане на настоящата информация

12/09/2017  (дд/мм/гггг)