Версия за печат

BG-Попово

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

1

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

29.08.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000866960

BG334, ОУ Свети Климент Охридски, улица Райна Княгиня 4, За: Пелагия Петкова , Кармелина Колева - директор, България 7800, Попово, Тел.: 0608 43418, E-mail: ko_school@abv.bg, Факс: 0608 43418

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://ezop.uslugi.io/public/ko_school.

Адрес на профила на купувача (URL): http://ezop.uslugi.io/public/ko_school . www.ko_school.freehosting.bg / index.html ..


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

63827.5 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Приготвяне и доставка на готова храна по предварителни заявки за учениците в ОУ „Св. Климент Охридски” – гр. Попово, за учебната 2017/2018 година, по 2 (две )обособени позиции: - Обособена позиция №1 : „Приготвяне и доставка на храна в готов за консумация вид, индивидуално опакована – тип “закуска”, за учениците от 1-ви до 4-ти клас и децата от ПГ в ОУ„Св. Климент Охридски” гр. Попово. - Обособена позиция №2: „Приготвяне и доставка на храна в готов за консумация вид, индивидуално опакована – тип „обяд”, за учениците, обхванати в целодневно обучение в ОУ„Св. Климент Охридски” гр.Попово.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

55524000

Описание:

Приготвяне и доставяне на храна за ученически столове и бюфети


Срок за получаване на офертите

14/09/2017 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Отварянето на офертите ще се извърши от комисия назначена от Възложителя на 15.09.2017 година от 14:00 часа в сградата на ОУ "Свети Климент Охридски" , гр.Попово , етаж II , Дирекция.

Дата на изпращане на настоящата информация

11/09/2017  (дд/мм/гггг)