Версия за печат

BG-гр. Айтос

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

856

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

05.09.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000043973

BG341, Средно училище Н. Й. Вапцаров, ул. Димитър Зехирев № 58, За: Димо Парушев - Директор, България 8500, гр. Айтос, Тел.: 0558 22610, E-mail: n_vaptsarov1983@abv.bg, Факс: 0558 22610

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.vaptsarov.org.

Адрес на профила на купувача (URL): www.vaptsarov.org.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

42926 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Доставка на готов топъл обяд за ученици от целодневно обучение от I до VII клас на СУ „Н. Й. Вапцаров“ - Айтос”

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

55524000

Описание:

Приготвяне и доставяне на храна за ученически столове и бюфети


Срок за получаване на офертите

12/09/2017 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

1. Показател 1 – “Предлагана цена, но не повече от 2,00 лв. без ДДС за топъл обяд за един ученик” (Ц) – с максимален брой точки – 50 и тежест на критерия – 50 %. Максималният брой точки получава офертата с предложена най-ниска цена за поръчката. Точките на останалите кандидати се опредeлят в съотношение към най-ниската предложена цена. При определяне на точките по този критерий, които ще получи съответният кандидат, се ползва следната формула: Ц min Ц= 50 х ------------, където Ц n 2. Показател 2 – “Време за реакция след рекламация, не по-малко от 1 минута и не повече от 60 минути (срокът се определя в минути)” (В) – с максимален брой точки – 10 и тежест на критерия – 10 %. Максималният брой точки получава офертата с предложено най-кратко време за реакция. Точките на останалите кандидати се опредeлят в съотношение към най-краткото предложено време за реакция. При определяне на точките по този критерий, които ще получи съответният кандидат, се ползва следната формула: B min В= 10 х ------------, където B n 3. Показател 3 – “Разнообразие на менюто” /М - с максимален брой точки – 40 и тежест на критерия – 40 %. Максималният брой точки получава офертата с предложено най-разнообразно меню. Точките по този показател се определят по следният начин: Показател М3.1. Предложени ястие/предястие/десерт, включващо млечен продукт(маслото не носи точки)- с максимален брой точки – 10 и тежест на критерия – 10 %. За всяко предложено ястие/предястие/десерт, включващо млечен продукт (маслото не носи точки), участникът получава 2 точки, но не повече от 10 точки. Показател М3.2. Предложени предястие/ястие, включващо нетлъсти меса и месни продукти - с максимален брой точки – 10 и тежест на критерия – 10 %. За всяко предложено предястие/ястие, включващо нетлъсти меса и месни продукти, участникът получава 2 точки, но не повече от 10 точки. Показател М3.3. Предложено предястие/ястие, включващ пресен зеленчук - с максимален брой точки – 10 и тежест на критерия – 10 %. За всяко предложено предястие/ястие, включващ пресен зеленчук, участникът получава 2 точки, но не повече от 10 точки. Показател М3.4. Предложен десерт, включващ пресен плод или плодов продукт - с максимален брой точки – 10 и тежест на критерия – 10 %. За всеки предложен десерт, включващ пресен плод или плодов продукт, участникът получава 2 точки, но не повече от 10 точки. Общия брой точки, който ще получи всеки кандидат по Показател М се определят по следната формула: М = М3.1 + М3.2 + М3.3 + М3.4 Общия брой точки, който ще получи всеки кандидат се определят по следната формула: К = Ц + В + М Офертите ще се разглеждат в сградата на СУ "Вапцаров" на 13.09.2017 год. от 9:00 часа.

Дата на изпращане на настоящата информация

05/09/2017  (дд/мм/гггг)