Версия за печат

BG-Варна

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

0002470

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

14.06.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000090026

BG331, Диагностично-консултативен център I Света Клементина - Варна ЕООД, бул. Съборни 40, За: Сашка Козарева, Дамяна Стоянова, България 9000, Варна, Тел.: 052 614526, E-mail: dkc_1_varna@abv.bg, Факс: 052 614526

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.dkc1varna.com.

Адрес на профила на купувача (URL): http://sop.bg/dkc1varna-444/.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

53150 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Доставка на нетна активна електрическа енергия и осъществяване задълженията на координатор на балансираща група за нуждите на ДКЦ І „Св.Клементина-Варна“ ЕООД. При доставката следва да се доставя електрическа енергия с качество и по ред, съгласно предвиденото в Закона за енергетиката и останалите нормативни актове, които уреждат обществените отношения, свързани с доставката на електрическа енергия (в т.ч. наредбите към ЗЕ, Правилата за търговия с електрическа енергия и Правилата за измерване на количеството електрическа енергия). В качеството на „координатор на балансираща група“ изпълнителят следва да поеме отговорността за балансиране, да включи възложителя в пазара на балансираща енергия като участник (непряк член) в стандартна балансираща група, без възложителят да заплаща такса за участие, както и да осигури прогнозиране на потреблението, включително администриране на часовите графици за потребление на възложителя. Общото прогнозно количество за доставка на нетна активна електрическа енергия за срока на договора е 314760 кВтч. Изпълнителят следва да осигури на Възложителя услуга по прогнозиране на потребление, изготвяне на почасови графици, администриране на информационния поток към ЕСО ЕАД, както и отговорност по балансиране.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

09310000

Описание:

Електрическа енергия


Срок за получаване на офертите

26/06/2017 , 15:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Показател за оценяване на офертите: икономически най-изгодна оферта. Изисквания за личното състояние: Участник в настоящата обществена поръчка може да бъде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, както и техни обединения, което отговаря на условията, посочени в ЗОП и обявените изисквания от възложителя в документацията за участие. Не се допуска до участие и се отстранява участник, за когото е налице някое от обстоятелствата по чл.54 от ЗОП. Правоспособност за упражняване на професионална дейност: Участникът трябва да е лицензиран за търговия с електрическа енергия, включваща дейността „Координатор на балансираща група“ съгласно чл.39 от Закона за енергетиката. В случаите, когато участникът е обединение, това изискване се отнася за участника/ците в обединението, който ще изпълнява дейността. Не се допуска до участие и се отстранява участник, който не отговаря на изискването за притежаване на специално разрешение, за да може да изпълнява доставката на електрическа енергия и задълженията на координатор на балансираща група. Останалите изисквания на Възложителя, указания за подготовка на офертите и образци на документи, могат да бъдат намерени в Профила на купувача.

Дата на изпращане на настоящата информация

14/06/2017  (дд/мм/гггг)