Версия за печат

BG-Пловдив

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

6

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

14.06.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 176201170

BG421, ДГ Рая, ул.Димитър Страшимиров №5, За: Елена Генова, България 4001, Пловдив, Тел.: 0888 449454, E-mail: cdgraya@abv.bg, Факс: 0888 449454

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.cdgraya.eu.

Адрес на профила на купувача (URL): http://zapaden.plovdiv.bg/?p=6302.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

15800 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Доставка на пресни плодове и зеленчуци за нуждите на ДГ „Рая” Извършва се доставка на пресни плодове и зеленчуци, при спазване на изискванията и параметрите, посочени в Техническите спецификации от документацията. В условията за участие са посочени прогнозни количества, като Възложителят има право, в зависимост от нуждите на детското заведение и финансовия ресурс, с който разполага, да не възлага доставки за цялото количество и цялата стойност. Доставката ще се извършва при спазване на изискванията и параметрите, посочени в Техническите спецификации от документацията.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

03222200, 03221000, 03222000

Описание:

Цитрусови плодове
Зеленчуци
Плодове, вкл. черупкови


Срок за получаване на офертите

21/06/2017 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Участниците следва да разполагат със собствено или наето транспортно средство за превоз на хранителни продукти, притежаващо удостоверение за регистрация, издадено от съответния компетентен орган, за превоз на хранителни продукти. Участникът предоставя/декларира/в ЕЕДОП информация за наличие на със собствено или наето транспортно средство за превоз на хранителни продукти, притежаващо удостоверение за регистрация, издадено от съответния компетентен орган, за превоз на хранителни продукти . Посочената прогнозна стойност в настоящата покана е максимално допустима и участниците не следва да я надхвърлят. Офертата на всеки участник следва да съдържа: 1.Техническо предложение - Приложение №1, 2.Ценово предложение - Приложение №2, 3.Декларация за липса на обстоятелствата по чл.54, ал.1, т.1, 2 и 7 от ЗОП - Приложение №3 4.Декларация за липса на обстоятелствата по чл.54, ал.1, т.3-5 от ЗОП - Приложение №4 5.Декларация за съгласие с клаузите на приложения проект на договор-Приложение №5; 6.Декларация за срока на валидност на офертите-Приложение №6 Когато за участник са налице горепосочените основания по чл.54 от ЗОП, същият има право да представи доказателства, съгласно чл.56, ал.1, т.1 и 2 от ЗОП, че е предприел мерки, които гарантират неговата надежност. 7.Декларация по чл.39, ал.3, т.1,б.”д” от ППЗОП – Приложение №7 8.ЕЕДОП - Приложение №8 Участникът попълва техническото и ценовото предложение, съгласно образците, приложени в документацията. Офертите се представят от участниците лично или чрез упълномощено лице лично или чрез пощенска или друга куриерска услуга с препоръчана пратка с обратна разписка на посочения по горе адрес. Офертата се представя в запечатана непрозрачна опаковка, върху която се посочва наименованието на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Възложителят ще удължи срока за получаване на оферти с най-малко 3 дни, ако в първоначално определения срок са получени по-малко от три оферти. След изтичането на този срок, Възложителят ще разгледа и оцени получените оферти, независимо от техния брой Съгласно чл. 97, ал. 3 от ППЗОП Комисията отваря офертите по реда на тяхното постъпване и обявява ценовите предложения. При извършване на тези действия могат да присъстват представители на участниците на датата и часа, обявени в Приложение № 20 от ЗОП, в сградата на детската градина, намираща се на посочения по – горе адрес.

Дата на изпращане на настоящата информация

14/06/2017  (дд/мм/гггг)