Версия за печат

BG-Пловдив

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

СООП-РОП-6

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

01.06.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 0004715040050

BG421, Община Пловдив - Район Западен, ул. Вечерница 1а, За: Мирослав Тенев, България 4001, Пловдив, Тел.: 032 604814, E-mail: pravo@zapaden.plovdiv.bg, Факс: 032 642019

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://zapaden.plovdiv.bg/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://zapaden.plovdiv.bg/?p=6232.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

33333.33 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

“Проучване и проектиране на обект: "Транспортна връзка, като улица четвърти клас и улица трети клас, свързваща южната част на кв. Прослав с бул. Коматевско шосе, гр. Пловдив."”

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

71220000

Описание:

Архитектурно проектиране


Срок за получаване на офертите

12/06/2017 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Право да подаде оферта има всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, както и техни обединения, които отговарят на условията на Закона за обществените поръчки /ЗОП/ и на изискванията на Възложителя, посочени в обявата за събиране на оферти и документацията за участие. Изисквания за личното състояние: Участниците следва да декларират липсата на основанията за отстраняване и съответствие с критериите за подбор чрез представяне на единен европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП). В него се предоставя съответната информация, изисквана от възложителя, и се посочват националните бази данни, в които се съдържат декларираните обстоятелства, или компетентните органи, които съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, са длъжни да предоставят информация. Когато кандидатът или участникът е посочил, че ще използва капацитета на трети лица за доказване на съответствието с критериите за подбор или че ще използва подизпълнители, за всяко от тези лица се представя отделен ЕЕДОП, който съдържа гореописаната информация. Правоспособност за упражняване на професионална дейност: Съгласно документацията, утвърдена от Възложителя. Икономическо и финансово състояние: Съгласно документацията, утвърдена от Възложителя. Технически и професионални способности: Съгласно документацията, утвърдена от Възложителя. Условия за получаване на документация за участие: Документацията за участие може да бъде получена безплатно в административната сграда на Район „Западен” – Община Пловдив, с адрес: гр. Пловдив, ул. ”Вечерница” №1А, ет. 1, ст. 2, всеки работен ден от 08.30 до 17:00 часа до посочения краен срок за получаване на оферти или на интернет адрес: http://zapaden.plovdiv.bg. - Профил на купувача. Дата, място и час на отваряне на офертите: Офертите ще бъдат отворени и разгледани на 13.06.2017 г., в 10:00 часа, от Комисия, назначена със заповед на Възложителя по реда на чл. 97 от ППЗОП, в Заседателната зала в административната сграда на Район «Западен» - Община Пловдив, на адрес: гр. Пловдив, ул. «Вечерница» №1А.

Дата на изпращане на настоящата информация

09/06/2017  (дд/мм/гггг)