Версия за печат

BG-Перник

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

11

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

19.05.2017 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000386751

BG414, Община Перник, пл. Св. Иван Рилски №1А, За: Розалина Николова, България 2300, Перник, Тел.: 00359 76684220, E-mail: poop@pernik.bg, Факс: 00359 76603890

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://pernik.bg/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://pernik.nit.bg/sbirane-na-oferti-s-obyava-ili-pokani-doopredeleni-licza.html.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

30000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Предоставяне на застрахователни услуги за нуждите на община Перник“ и е разделен на 3 /три/ обособени позиции, както следва: - Обособена позиция № 1:“Застраховка „Гражданска отговорност“ и „Автокаско“ на МПС-та общинска собственост. - Обособена позиция № 2:„Имуществено застраховане на материални активи (недвижимо имущество) -общинска собственост - Обособена позиция № 3: „ Застраховка на оборудване“ по проект „Функциониране на Областен информационен център - Перник”, Договор № BG05SFOP001-4.001-0009-C01 финансиран от Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд .

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

66516000, 66515200

Описание:

Застраховка "Гражданска отговорност" на превозни средства
Застраховка "Щети на имущество"


Срок за получаване на офертите

09/06/2017 , 16:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
ДА
Идентификация на проекта
Само за Обособена позиция № 3: „ Застраховка на оборудване“ по проект „Функциониране на Областен информационен център - Перник”, Договор № BG05SFOP001-4.001-0009-C01 финансиран от Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд .

Друга информация

При подписване на договорите за възлагане изпълнението на настоящата поръчка, участникът избран за изпълнител по Обособена позиция №1 и Обособена позиция №2, следва да представи гаранция за изпълнението й в размер на 3 /три/ % от стойността на договора без данък, съгласно ЗДЗП, при условията и сроковете описани в проекта на договорите. Гаранциите се предоставят в една от следните форми, съгласно чл.111 ал.5 от ЗОП : - парична сума; - банкова гаранция; - застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя. Участникът, определен за изпълнител, избира сам формата на гаранцията за изпълнение или за авансово предоставените средства. Когато избраният изпълнител е обединение, което не е юридическо лице, всеки от съдружниците в него може да е наредител по банковата гаранция, съответно вносител на сумата по гаранцията или титуляр на застраховката. Гаранцията за изпълнение се освобождава в срок до 30 (тридесет) календарни дни в след изпълнение срока на договора.При освобождаване на гаранцията за изпълнение на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ не се дължат лихви. ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ задържа гаранцията за изпълнение на договора, ако в процеса на неговото изпълнение възникне спор между страните, който е внесен за решаване от компетентен съд. ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ има право да усвои изцяло гаранцията за изпълнение на договора при пълно или частично неизпълнение на задължения по него от страна на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ, включително при едностранно прекратяване на договора от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ поради виновно неизпълнение на задължения на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ Срокът за подаване на оферти се удължава само за Обособена позиция № 1:“Застраховка „Гражданска отговорност“ и „Автокаско“ на МПС-та общинска собственост и Обособена позиция № 3: „ Застраховка на оборудване“ по проект „Функциониране на Областен информационен център - Перник”, Договор № BG05SFOP001-4.001-0009-C01 финансиран от Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд на основание чл.188 ал.2 от ЗОП Участниците могат да подават оферти само по Обособена позиция №1 и Обособена позиция №3. Офертите по всички обособени позиции ще бъдат отворени на 12.06.2017г. от 10:30ч. в Заседателната зала на община Перник.

Дата на изпращане на настоящата информация

06/06/2017  (дд/мм/гггг)