Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП
Дата на публикуване на обявата на профила на купувача
Възложител
Обект на поръчката
Обща прогнозна стойност на поръчката
Предмет на поръчката
II.3.1) “Периодична доставка на хранителни продукти за нуждите на възпитателно училище-интернат “АНГЕЛ УЗУНОВ” “, и обхваща следното:
т.1 І - Хляб и тестени изделия - (1. Хляб “Добруджа” в бр.; 2. Хляб УС в бр.; 3. Закуски в бр.);
т.2 ІІ - Пакетирани продукти - (1. Олио в литър; 2. Захар в кг.; 3. Сол в кг.; 4. Бял боб в кг; 5. Оцет в бутилка; 6. Нишесте в бр.; 7. Вафли шоколадови в бр.; 8. Маслини в кг.; 9. Суха паста в бр.; 10. Брашно УС в кг.; 11. Юфка в бр.; 12. Кроасани в бр.; 13. Ориз в кг.; 14. Леща в кг.);
т.3 ІІІ - Замразени продукти – (1. Пиле бут в кг.; 2. Грах в бр.; 3. Кайма в кг; 4. Риба Пангасиус в кг.; 5. Татарско кюфте в бр.; 6. Кюфте 60 гр. в бр.; 7. Кебапче 60 гр. в бр.);
т.4 ІV – Консерви – (1. Зелен Фасул в бр.; 2. Домати в бр.; 3. Лютеница в бр.; 4. Гювеч в бр.; 5. Конфитюр в бр.);
т.5 V - Млечни продукти – (1. Сирене деликатес в кг.; 2. Кисело мляко БДС в бр.; 3. Сирене краве в бр.);
т.6 VІ – Подправки – (1. Сода бикарбонат в бр.; 2. Червен пипер в бр.; 3. Черен пипер в бр.; 4. Бахар в бр.; 5. Канела в бр.; 6. Джоджен сух в бр.; 7. Чубрица в бр.; 8. Пикантина в бр.; 9. Дафинов лист в бр.; 10. Кимион млян в бр.; 11. Бакполувер в бр.);
т.7 VІІ - Пресни плодове и зеленчуци – (1. Кромид лук в кг.; 2. Чесън в кг.; 3. Картофи в кг.; 4. Зеле в кг.; 5. Моркови в кг.; 6. Гъби в кг.; 7. Ябълки в кг.);
т.8 VІІІ - Малотрайни продукти – (1. Наденица в кг.; 2. Яйца в бр.; 3. Салам- хамбург. ,телешки, камчия – 300гр. в бр.; 4. Кренвирши в кг.)
Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)
15850000, 15411200, 15411210, 15831000, 15872400, 03212000, 15871110, 15620000, 03222400, 15612100, 15811300, 03211300, 03212211, 15896000, 15897200, 15500000, 15872200, 15331100, 03142500, 15131230
Описание:
Тестени изделия
Олио за готвене
Олио за пържене
Захар
Сол
Картофи и сухи бобови култури
Оцет или равностоен на него
Нишесте и нишестени продукти
Маслини
Пшеничено брашно
Кроасани
Ориз
Леща
Дълбоко замразени продукти
Консервирани хранителни продукти
Млечни продукти
Подправки
Зеленчуци, пресни или замразени
Птичи яйца
Салам
Срок за получаване на офертите
18/01/2017 , 15:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)
Информация относно средства от Европейския съюз
Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ
Друга информация
КРИТЕРИЯТ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКАТА Е: КРИТЕРИЙ ЗА КАЧЕСТВО
т.1 ЦЕНА – ТЕЖЕСТ- 40 точки
т.2 КОМЛЕКСНАТА ОЦЕНКА (КО) се образува съгласно МЕТОДИКАТА ЗА ОЦЕНКА
V.1) УСЛОВИЯ ЗА ОТВАРЯНЕ НА ОФЕРТИТЕ
V.1.1) Датата и часа на отваряне на офертите е 19.01.2017г. от 10.00 часа
V.1.2) Място на отваряне на офертите е обл. Пазарджик, общ. Ракитово 4640, гр. Ракитово, ул. „Парка“
Дата на изпращане на настоящата информация