Версия за печат

BG-Котел

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

91-320-3

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

08.09.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000590540

BG342, Община Котел, пл. Възраждане №1, За: инж.Румен Стоилов - зам.кмет, България 8970, Котел, Тел.: 0453 42505, E-mail: rstoilov@gmail.bg, Факс: 0453 42540

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.kotel.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.kotel.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=378.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

68000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Изготвяне на 4 (четири) инвестиционни проекта за рехабилитация на съществуващи улици в гр.Котел - ул. „Проф.Павлов”, ул. „Изворска”, „Г.С.Раковски” и ул. „Луда Камчия”, тротоарни настилки и съоръжения към тях” във фаза "Технически проект" съгласно Технически задания за проектиране на Възложителя. Инвестиционните проекти за обектите, включени в предмета на поръчката, следва да бъдат със следното съдържание: 1.Част Геодезия, 2.Част Пътна, вкл. КСС, 3.Част Електро, вкл. КСС - за проекта за ул.Луда Камчия, 4.Част План за безопасност и здраве, вкл.Временна организация на движението, 5.Част Пожарна безопасност, 6.Част План за управление на строителните отпадъци. Инвестиционните проекти с посоченото по-горе съдържание следва да се предадат в по 4 (четири) екземпляра на хартиен носител и в по 1 (един) екз. на цифров носител. Финансирането на поръчката ще бъде със средства от ПРСР 2014-2020 по възможност, при невъзможност - от общински бюджет.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

71240000

Описание:

Архитектурни и инженерни услуги по изготвяне на планове и чертежи


Срок за получаване на офертите

15/09/2016 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
ДА
Идентификация на проекта
Настоящата обществена поръчка е свързана с кандидатстване на община Котел за осигуряване на финансиране по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г., Мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони", Подмярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура”.

Друга информация

1) Документите, свързани с настоящата обществена поръчка са публикувани в електронната й преписка, създадена в раздел "Обществени поръчки 2016", подраздел "Обяви за събиране на оферти" от Профила на купувача с ел.адрес http://www.kotel.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=181 и същите са предоставени за безплатно изтегляне. 2) Документацията съдържа - Обява по образец; Условия за участие и провеждане на избора на изпълнител; Технически задания за проектиране - 4 бр. и Образци на документи от №1 до № 12, вкл.проект на договор. 3) Офертите се подават до указаните в настоящата информация - дата и час на следния адрес: гр.Котел, п.к. 8970, пл.Възраждане №1, Административна сграда на Община-Котел, ет.1, ст.2 (адм. обслужване). 4) Дата, час и място за отваряне на офертите - на 16.09.2016 г. от 14:00 часа, в Заседателната зала на Община Котел. 5) Когато в първоначално определения в Раздел ІІІ срок за получаване на оферти са получени по-малко от три оферти, срокът за получаване на оферти ще бъде удължен на основание чл.188, ал.2 от ЗОП, което ще бъде оповестено по надлежния ред чрез Портала за обществени поръчки и чрез Профила на купувача и съответно ще бъде променена датата за отваряне на офертите. С публикуване на новата информация по образец на АОП се счита, че всички заинтересовани лица са уведомени за промените.

Дата на изпращане на настоящата информация

08/09/2016  (дд/мм/гггг)