Версия за печат

BG-Чепеларе

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

2

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

08.09.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000615164

BG424, Община Чепеларе, ул. Беломорска 44Б, За: Златка Караколева - Гл. експерт ОП, България 4850, Чепеларе, Тел.: 03051 8280, E-mail: mail@chepelare.bg, Факс: 03051 8279

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.chepelare.org.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.chepelare.org/op/?.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

5566 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Осъществяване на инвеститорски контрол при изпълнение на „Инженеринг за обновяване за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради по националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради“ за Многофамилна жилищна срада, находяща се на ул.“Хан Аспарух“ №6, гр. Чепеларе“.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

71700000

Описание:

Услуги по наблюдение и контрол


Срок за получаване на офертите

15/09/2016 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Предмет на възлагане на настоящата поръчка e: Осъществяване на инвеститорски контрол при изпълнение на „Инженеринг за обновяване за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради по националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради“ за Многофамилна жилищна срада, находяща се на ул.“Хан Аспарух“ №6, гр. Чепеларе“. Строежът, включен в тази поръчка е в експлоатация. За него предстои разработване на инвестиционни проекти за въвеждане на мерки за ЕЕ в рамките на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. След сключване на договора, Изпълнителят ще получава от Възложителя възлагателно писмо заедно с енергийно обследване, технически паспорт, технически и работен проект и срок за приключване на работа по съответната сграда. Изпълнителят следва да съблюдава стриктно Методическите указания по Програмата. Те могат да бъдат изтеглени от интернет страницата на министерството на Регионалното развитие и благоустройството. Офертите ще се отварят на 16.09.2016 год. от 11:00 часа в Заседателната зала на Община Чепеларе.

Дата на изпращане на настоящата информация

08/09/2016  (дд/мм/гггг)