Версия за печат

BG-Брюксел

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

Фв15-2423

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

02.09.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000695228

BE100, Постоянно представителство на Република България към Европейския съюз-Брюксел,Белгия, пл. Мария Луиза №49, За: Евгений Тодоров, Белгия В-1000, Брюксел, Тел.: 0032 022358300, E-mail: evgeni.todorov@mfa.bg, Факс: 0032 023749188

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.mfa.bg/embassies/belgiumpp.

Адрес на профила на купувача (URL): https://www.mfa.bg/embassies/admin/index.php?action=insertevent&event_id=6518&page=0.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

380000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

“Ремонтни дейности по доставка и монтаж на алуминиева дограма за прозорци и врати и съпътстващи ремонтни дейности, в сградата на ПП на РБългария към ЕС в Брюксел, Кралство Белгия“ , включваща следните подобекти: 1) Подмяна на външната дограма на задната фасада на сградата (без 5–тия етаж, в т.ч. демонтаж, доставка и монтаж на 56 броя прозорци); 2) Ремонт на входно фоайе и рецепция и преустройството им в буферна зона за контролиран достъп, с демонтаж, доставка и монтаж на нова дограма с бронирани стъкла и съпътстващи ремонтни дейности. (част електро и окачен таван, както и подмяна на врати към стаите в дясно от входа); 3) Ремонт на заседателна зала на 6 (шестия) етаж и обособяването й в работни помещения от отворен тип, включваща доставка на алуминиева дограма и врати, и съпътстващи ремонтни дейности.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45420000

Описание:

Монтажни работи на дограма, интериорни и други завършващи елементи


Срок за получаване на офертите

19/09/2016 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Предвид, че мястото на изпълнение на поръчката е на територията на Белгия, плащанията по изпълнението на договора ще се извършват в Евро. Прогнозната стойност е 195 000 Евро. Критерия за възлагане е "най-ниска цена". В процедурата за възлагане на обществена поръчка могат да участват български или чуждестранни физически или юридически лица или техни обединения, както и всяко друго образувание, което има право да изпълнява услугата, съгласно законодателството на държавата, в която е установено.Участник не може да бъде отстранен от процедурата за възлагане на обществена поръчка на основание на неговия статут или правната му форма, когато той или участниците в обединението имат право да предоставят съответната услуга в държавата членка, в която са установени. Подаването на офертата задължава участниците да приемат напълно всички изисквания и условия, посочени в тази обява, при спазване на ЗОП и другите нормативни актове, свързани с изпълнението на предмета на поръчката. Документите и данните в офертата се подписват само от лица с представителни функции, назовани в удостоверението за актуално състояние или упълномощени за това лица; Във втория случай се изисква да се представи нотариално заверено пълномощно за изпълнението на такива функции; Основания за задължително отстраняване от участие са наличие на обстоятелствата по чл. 54, ал.1, т. 1-5 и т.7 от ЗОП. Не могат да участват в процедура за възлагане на обществена поръчка участници, за които важат забраните по чл.3, т.8 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици (ЗИФОДРЮПДРСЛТДС), освен ако не са приложими изключенията по чл.4 от същия закон.

Дата на изпращане на настоящата информация

02/09/2016  (дд/мм/гггг)