Версия за печат

BG-Банско

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

ОП-16-5

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

01.09.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000024663

BG413, Община Банско, пл. Никола Вапцаров № 1, За: Сашка Въчкова - заместник кмет, България 2770, Банско, Тел.: 0749 88611, E-mail: sv_bansko@yahoo.com, Факс: 0749 88633

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.bansko.bg/.

Адрес на профила на купувача (URL): http://bansko.bg/bg/Профил-на-купувача/Процедури-след-15-04-2016-г/6594-Обява-за-събиране-на-оферти-с-предмет:.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

51300 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

“Избор на оператор за отпечатване, управление и доставка на ваучери за храна за нуждите на Община Банско“

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

30199770

Описание:

Купони за храна


Срок за получаване на офертите

12/09/2016 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Офертите се представят в запечатана непрозрачна опаковка в Общинска администрация – Банско, служба “Деловодство”, всеки ден от 8:00 часа до 17:00 часа до 12.09.2016 г. Върху опаковката с офертата се посочват: наименованието на участника, включително участниците в обединението, когато е приложимо; адрес за кореспонденция, телефон и по възможност – факс и електронен адрес; наименованието на поръчката. Отварянето на офертите ще се извърши на 13.09.2016 г, в 11:00 ч., в Заседателна зала на Община Банско, пл. "Никола Вапцаров" № 1, ет. 2. На него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители. При промяна в датата, часа или мястото за отваряне на офертите участниците ще бъдат уведомени, чрез профила на купувача най-малко 48 часа преди новоопределения час.

Дата на изпращане на настоящата информация

01/09/2016  (дд/мм/гггг)