Версия за печат

BG-Варна

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

03-2016

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

31.08.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 103562052

BG331, МБАЛ „Света Марина“ ЕАД, бул. „Христо Смирненски“ 1, За: Николай Николов, България 9010, Варна, Тел.: 052 302932, E-mail: officeub@mail.bg, Факс: 052 302932

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.svetamarina.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.svetamarina.com/index.php?go=t&id=36.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

35417 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Пълният предмет на поръчката включва закупуване на нова, нерециклирана и неупотребявана, напълно автоматизирана система за изработване и отчитане на Enzyme-Linked Immunosorbent Assay (ELISA) тестове за нуждите на МБАЛ „Света Марина“ ЕАД - гр. Варна и пълното й гаранционно поддържане за срока на договора.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

33100000

Описание:

Медицинско оборудване


Срок за получаване на офертите

09/09/2016 , 16:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

1. Документация и проект на договор могат да бъдат изтеглени от профила на купувача на интернет адрес: http://www.svetamarina.com/index.php?go=t&id=3401. 2. Възложителят отстранява от процедурата участник, за когото са налице основанията по чл. 54, ал. 1, т. 1-5 и т. 7 и чл. 107 ЗОП. 3. Условия, на които следва да отговарят участниците/ критерии за подбор: 3.1. Годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност На основание чл. 60, ал. 1 ЗОП възложителят поставя изискване участникът да притежава валидно разрешение за търговия на едро с медицински изделия на територията на Република България, издадено от Изпълнителна агенция по лекарствата (ИАЛ), в случаите, когато е регистриран като търговец по Търговския закон или по законодателството на друга държава членка или на друга държава - страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария или друг документ, удостоверяващ правото му да търгува с медицински изделия, издаден от компетентен орган на съответната държава (чл. 77 от ЗМИ). 3.2. Икономическо и финансово състояние - възложителят няма поставени изисквания. 3.3. Технически способности и квалификация 3.3.1. На основание чл. 63, ал. 1, т. 1, буква „б“ ЗОП възложителят поставя изискване през последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата участникът да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с предмета на настоящата обществена поръчка. Минималното изискване, поставено от възложителя, e през последните 3 години от подаване на офертата, участникът да е извършил минимум 1 (една) доставка, идентична и или сходна с предмета на настоящата поръчка, както е посочено подробно в документацията. 3.3.2. На основание чл. 63, ал. 1, т. 5 възложителят поставя изискване участникът да разполага с лица с определена професионална компетентност за изпълнение на поръчката. Минималното изискване, поставено от възложителя, е участникът да разполага с поне едно лице - техник, медицинска апаратура или подобна, което ще отговаря за гаранционното поддържане на системата. 4. Срок на валидност на офертите - 90 календарни дни, считано от датата на крайния срок за получаване на оферти. 5. Всяко предложение, допуснато до оценка, отговарящо на изискванията на ЗОП и поставените от възложителя условия, ще се класира въз основа на критерий най-ниска цена. 6. Офертите ще бъдат отворени в 10:00 часа на 10.09.2016 в Пресцентър на високото тяло на МБАЛ „Света Марина“ ЕАД на адрес: гр. Варна, бул. „Христо Смирненски“ №1.

Дата на изпращане на настоящата информация

31/08/2016  (дд/мм/гггг)