Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

21007

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

18.08.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 129007218

BG411, Медицински институт - МВР, бул. Ген. М. Скобелев №79, За: Стоян Тодоров, България 1606, София, Тел.: 02 9821350, E-mail: medinst.23@mvr.bg, Факс: 02 9821329

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.mi.mvr.bg/default.htm.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.mi.mvr.bg/Obshtestveni_porachki/Obsht_porachki_novi/Sabirane_oferti/default.htm.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

70000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Доставки на ехографски апарат за нуждите на МИ-МВР

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

33112200

Описание:

Ехограф


Срок за получаване на офертите

25/08/2016 , 16:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

В настоящата обществена поръчка могат да участват всички български и чуждестранни юридически или физически лица, които отговарят на изискванията, поставени от Възложителя. Участниците следва да отговарят на условията, поставени от Възложителя и на нормативните изисквания. Място за изпълнение – Медицински институт – МВР, ЦКБ в гр. София, бул. „Ген. М. Скобелев” № 79. Договорът с определеният за Изпълнител се сключва при условията на приложения проект – Приложение № 6. При приемане от Ваша страна на посочените условия, представете оферта, попълнена в съответствие с образец – Приложение № 2, със срок на валидност 90 /деветдесет/ дни, считано от крайния срок за представянето й, като към нея приложите документите изискани от Възложителя. Условията, на които участникът следва да отговаря, както останалите документи, които следва да бъдат приложени в офертата са посочени в обявата за събиране на оферти, намираща се в профила на купувача. Офертите, отговарящи на поставените изисквания ще бъдат оценявани по критерий "най-ниска цена". Офертата и всички изготвени от участника документи се подписват от лицето, което го представлява или от упълномощен представител, като се приложи пълномощно с нотариална заверка на подписите. Всички представени на чужд език документи следва да бъдат представени и в превод на български език. Всички представени документи трябва да са в оригинал или заверени от участника копия с положен подпис и свеж печат, като се заверява всяка страница, включително документите представени на чужд език. Условия и място за представяне на оферти: -Офертата и приложените документи се поставят в непрозрачен,запечатан плик, върху който се посочва името на получателя на офертата(Възложителя);подателя на офертата, име, адрес за кореспонденция на участника, телефон, факс, електронна поща и надпис : "За участие в обществена поръчка с предмет: Доставка на ехографски апарат за нуждите на МИ - МВР". Офертата следва да бъде подадена в деловодството на Възложителя или изпратена по пощата до адреса на Възложителя до 16:00ч. на 25.08.2016г. Заседанието на Комисията ще се проведе на 26.08.2016 година в 10.00 часа в Заседателна зала на МИ - МВР, гр. София, бул. "Ген. М. Скобелев" №79, Терапевтичен корпус.

Дата на изпращане на настоящата информация

18/08/2016  (дд/мм/гггг)