Версия за печат

BG-Плевен

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

4014-1

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

08.08.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 8319136610017

BG314, Държавна агенция Държавен резерв и военновременни запаси чрез ТД ДР Плевен, 5800 гр. Плевен, ул. Васил Левски 192, ет.3, За: Вера Павлова, Здравелина Кръстева-Пачевска, България 5800, Плевен, Тел.: 064 897217, E-mail: drpleven@gmail.com, Факс: 064 897212

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.statereserve.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.statereserve.bg/bg/profil-na-kupuvacha/sbirane-na-oferti-s-obyavi/izvrshvane-na-transportni-uslugi-po-prevoz-na-tovari,-za-nuzhdite-na-td-drzhaven-rezerv/.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

16500 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Извършване на транспортни услуги по превоз на товари, за нуждите на ТД „Държавен резерв” гр. Плевен, за срок от една година.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

60000000

Описание:

Транспортни услуги (с изключение на извозването на отпадъци)


Срок за получаване на офертите

26/08/2016 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Участниците следва да представят оферта, отговаряща на изискванията на ЗОП, ППЗОП и на възложителя. Офертата се изготвя по приложените към обявата образци. Обявата за възлагане на обществаната поръчка, ведно с всички приложения към нея, е публикувана на Профила на купувача на гореописания адрес, като същата е безплатна и може да бъде изтеглена безплатно от всяко заинтересовано лице. Участниците представят оферта, която следва да съдържа следните документи: 1. Представяне на участника – Образец №1; 2. Ценово предложение – Образец № 4; 3. Проект на договор за възлагане на обществена поръчка – Образец №5; 4. Техническо предложение - Образец №6; 5. Декларация по чл.54, ал.1, т.3-5 от ЗОП – Образец №7; 6. Декларация по чл.54, ал.1 т1, 2 и 7 от ЗОП – Образец №8; 7. Декларация за не/използване на подизпълнител – Образец №9; 8. Декларация за съгласие за участие на подизпълнител – Образец №10; 9. Декларация за съгласие с проекта на договора – Образец №11; 10. Лиценз(и) и/или еквивалентен документ, доказващ компетентността на участника за извършване на превоз на товари, важащ на територията на Република България и всички изискуеми във връзка с тази дейност документи, съгласно Закона за автомобилните превози, Наредба № 33 от 3 ноември 1999 г. за обществен превоз на пътници и товари на територията на Република България, и други действащи нормативи свързани с предмета на дейността. Всички документи, свързани с участието в обществената поръчка, се представят в запечатана непрозрачна опаковка, като върху нея се посочват: - наименованието на участника - адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес - наименованието на поръчката Документите, които не са подписани, опаковани и маркирани по реда, посочен по-горе или намиращи се извън съответната опаковка, с която се представя офертата, ще се считат за непредставени и няма да бъдат разглеждани. Документите се представят лично от участника или от упълномощен от него представител, чрез пощенска или друга куриерска услуга с препоръчана пратка, на адрес гр.Плевен, ул. „Васил Левски” № 192 ет.3.

Дата на изпращане на настоящата информация

08/08/2016  (дд/мм/гггг)