Версия за печат

BG-Първомай

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

РД-10-8

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

11.07.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000471536

BG421, Община Първомай, ул. Братя Миладинови - юг № 50, За: Деница Тултукова и Веселина Запрянова, България 4270, Първомай, Тел.: 0336 64497, E-mail: obaparv@parvomai.escom.bg, Факс: 0336 62139

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.parvomai.bg/web/index.html.

Адрес на профила на купувача (URL): http://profilnakupuvacha.com/Профил на купувача на община Първомай,11319.


Обект на поръчката

Доставки

Обща прогнозна стойност на поръчката

58000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Доставка чрез покупка на нова и употребявана специализирана техника за нуждите на Община Първомай“ по следните обособени позиции: Обособена позиция №1: „Доставка на употребявани двубандажен (тандемен) валяк и товарен автомобил – самосвал“ Обособена позиция №2: „Доставка на нови фугорез и виброплоча“ Кратко описание: Настоящата обществена поръчка е разделена на две обособени позиции. Целта е да бъде избран независим изпълнител, който да достави на Община Първомай следната специализирана техника: За Обособена позиция №1 - един употребяван двубандажен (тандемен) валяк и един употребяван товарен автомобил – самосвал; за Обособена позиция № 2 - един нов фугорез и една нова виброплоча. Прогнозната цена по всяка обособена позиция е както следва в стойности без ДДС: За обособена позиция №1: доставка на употребявани двубандажен (тандемен) валяк и товарен автомобил – самосвал – 52 500 лв. (петдесет и две хиляди и петстотин лева); За Обособена позиция №2: доставка на нови фугорез и виброплоча – 5 500 (пет хиляди и петстотин лева). Ценовото предложение на участниците не може да надхвърля горепосочената максимална обща стойност на поръчката, както като цяло, така и по отделните обособени позиции. Оферти, надхвърлящи горепосочената максимална стойност на поръчката както като цяло, така и по отделните обособени позиции, ще бъдат предложени за отстраняване поради несъответствие с това предварително обявено условие.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

34000000, 34134200, 43312400

Описание:

Транспортно оборудване и помощни продукти за транспортиране
Самосвали
Валяк за пътища


Срок за получаване на офертите

18/07/2016 , 17:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Офертите се представят от участника или от упълномощен от него представител лично или чрез пощенска или друга куриерска услуга с препоръчана пратка с обратна разписка на адреса на Община Първомай, гр. Първомай, ул. „Братя Миладинови - юг“ № 50. Офертите се представят в запечатана непрозрачна опаковка, върху която се посочва наименованието на участника, включително участниците в обединението, когато е приложимо; адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес и наименованието на поръчката и обособените позиции, за които се подават документите.

Дата на изпращане на настоящата информация

11/07/2016  (дд/мм/гггг)