Версия за печат

BG-Севлиево

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

01.27

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

05.07.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 000215889

BG322, Община Севиево, пл. Свобода № 1, За: инж. Мирослав Митев, България 5400, Севлиево, Тел.: 0675 396141, E-mail: sevlievo@sevlievo.bg, Факс: 0675 32775

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.sevlievo.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.sevlievo.bg/bg/article/2211/neotlojni-podporna-stena-lqv-brqg-reka-boazka-sevlievo.html.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

58562 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

„Неотложни възстановителни работи на подпорна стена към улица при мост (ляв бряг на река „Боазка“) в село Градница, община Севлиево” Предмет на поръчката е конструкцията на укрепваща подпорна стена в село Градница в района на мост на река”Боазка”. Предназначението на стената е да укрепи терен,който в резултат на оводняване на земната почва от обилни дъждове е загубил устойчивост. Укрепването на ската е наложително с оглед предпазване на жилищната сграда и изградената инфраструктура (закрит канал за вода). По време на проектирането свличането на земни маси не се наблюдаваха, но устойчивостта на откоса е много под необходимия коефициент на сигурност. Предвидена е нова ъглова подпорна стена с височина Н=600см. и широчина на основната фуга на фундамента В=310 см. От горния край на стената до нивото на прилежащия терен е предвиден насип с наклон от 30°. Дължината на стената е 20 метра – 4 ламели х 500см. Отделните ламели са разделени с фуга от 2см., която се оформя с пласт от стиропор. Строителството на стената ще започне с оформянето на временен път към стената и последващо изземване на свлечената земна маса. Срокът за изпълнение на поръчката е до 60 /шестдесет календарни дни, считано от датата на възлагателно писмо.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45240000

Описание:

Строителни и монтажни работи на хидротехнически съоръжения


Срок за получаване на офертите

21/07/2016 , 10:00 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Дата и час на отваряне на офертите: Дата: 22.07.2016 г. , от 09:00 часа Място на отваряне на офертите: В зала 202, в административната сграда на Община Севлиево, с адрес гр.Севлиево, пл.“Свобода“ № 1 Цялата документация за поръчката се намира на сайта на Община Севлиево – Профил на купувача - Обществени поръчки – www.sevlievo.bg Отварянето на офертите и обявяването на ценовите предложения ще се извърши на публичното заседание на комисията. На публичното заседание могат да присъства представители на участниците. Всички присъстващи лица се вписват в списък, който съдържа трите имена на лицата и кого представляват.

Дата на изпращане на настоящата информация

05/07/2016  (дд/мм/гггг)