Версия за печат

BG-София

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП



Номер на обявата

05-10-15

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

25.05.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 130316140

BG411, Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“, бул. Шипченски проход № 69, За: Мирослава Иванова, България 1574, София, Тел.: 02 8079926, E-mail: m.ivanova@bgports.bg, Факс: 02 8079966

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): www.bgports.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://www.bgports.bg/bg/zop/147.


Обект на поръчката

Услуги

Обща прогнозна стойност на поръчката

70000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Настоящата обществена поръчка има за предмет предоставяне на услуги по смисъла на Закона за туризма за нуждите на ДП „Пристанищна инфраструктура“, както следва: 1. закупуване на самолетни билети за превоз по въздух; 2. осигуряване на хотелско настаняване на служителите и на членовете на Управителния съвет (УС) на ДП „Пристанищна инфраструктура”, при осъществяване на служебните пътувания в страната и в други държави в рамките на ЕС и извън ЕС, съгласно всяка конкретна заявка на възложителя, в т.ч. и осигуряване на превоз до крайната дестинация в случаи, когато крайната дестинация не разполага с възможности за въздушен превоз; 3. осигуряване на застраховка (валидна за срока на престоя в съответната дестинация) на пътуващите лица, при необходимост и направена заявка от представител на възложителя; 4. предоставяне на информация за визовите изисквания на държавата, до която се извършва пътуването, ако има такива и изготвяне необходимата виза за пребиваване на командирования служител в съответната страна. Сред основните дестинации, до които се командироват служители на ДП „Пристанищна инфраструктура”, (на база осъществени командировки в чужбина за предходен период), са: Брюксел; Лондон; Париж; Лисабон; Амстердам; Копенхаген; Виена; Антверпен; Будапеща; и др. Посоченият списък е примерен и не ангажира възложителя със закупуване на самолетни билети по изброените дестинации, нито го ограничава да закупува такива билети само в рамките на изброените дестинации. Не са обект на настоящата обществена поръчка доставката на самолетни билети от нискобюджетни авиокомпании (лоу-кост).

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

63512000

Описание:

Продажба на пътнически билети, резервации за настаняване и туристически пакети


Срок за получаване на офертите

03/06/2016 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Всички документи, приложени в офертата трябва да бъдат изготвени на български език. Документите, които не са представени в оригинал, следва да бъдат заверени от участника с гриф „Вярно с оригинала“, подписани от законния представител/и или изрично упълномощено за целта лице и печат на участника. Всички страници от офертата и приложенията към нея трябва да носят обща непрекъсната последователна номерация. Документите, свързани с участието в обществената поръчка се представят в запечатана непрозрачна опаковка, върху която се посочват: наименованието на участника, включително участниците на обединението, когато е приложимо; адрес за кореспонденция, телефон и по възможност – факс и електронен адрес; наименованието на поръчката. Офертите ще бъдат отворени от назначена от възложителя комисия в ГУ на ДП „Пристанищна инфраструктура“, гр. София 1574, бул. „Шипченски проход“ № 69, ет. 4, заседателна зала, на 06.06.2016 г., 11.00 часа. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители. Възложителят ще удължи срока за получаване на оферти с най-малко три дни, когато в първоначално определения срок са получени по-малко от три оферти за участие.

Дата на изпращане на настоящата информация

25/05/2016  (дд/мм/гггг)